Share
Minaur obține 3 puncte și urcă un loc în clasament (GALERIE FOTO)

Minaur obține 3 puncte și urcă un loc în clasament (GALERIE FOTO)

Pagina de Facebook a echipei băimărene de fotbal a anunțat sec și indirect că de acum înainte nu se va mai folosi de brandul Minerul, echipa urmând să poarte numele cu care este înscrisă în Liga a 3-a, Seria 5, la Federația Română de Fotbal, și anume CS Minaur Baia Mare. Decizia vine ca urmare a faptului că proprietarul mărcii Minerul, o persoană fizică, a interzis echipei să mai folosescă acest brand.

CS Minaur Baia Mare – AFC Odorheiul Secuiesc 2-0 (1-0)

Pentru băimăreni nu exista altă opțiune decât victoria, pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaș. Prima repriză a fost una modestă, dominată steril, fără ocazii deosebite. Brian Lemac a deschis scorul în minutul 45, profitând de o pasă neglijentă în defensiva adversă. Repriza secundă a fost ceva mai animată, Minaur reușind majorarea scorului în minutul 67, după o frumoasă incursiune a lui Adrian Bedea pe flancul stâng, încheiată cu un șut năpraznic în vinclu. Băimărenii mai au două-trei ocazii serioase, Krisztian Szekely ratând chiar o dublă oportunitate, singur cu portarul.

Minaur obține cele 3 puncte și urcă un loc în clasament până pe 4. Săptămâna viitoare Dorin Toma & Co joacă în deplasare la Sănătatea Cluj.

CS Minaur:  Balazs Dombradi – Denis Lihet, Jean Prunescu, David Simion, Ciprian Duruș – Andrei Coroian, Bogdan Piper, Valer Giurgiu, Adrian Bedea, Krisztian Szekely, Brian Lemac

Rezerve: Alex Gudea – Alexandru Muscă, Adrian șter, Vlad Suciu, Cătălin Tutuța, Daniel Groza, Raul Stanciu

Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu, Marius Marian

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu