Share
Minaur, învinsă de campioană în ultimul meci al anului

Minaur, învinsă de campioană în ultimul meci al anului

Chiar dacă prima parte a sezonului Ligii Florilor a adus câteva surprize, rezultatul de miercuri dintre Minaur Baia Mare și SCM Râmnicu Vâlcea a respectat calculele hârtiei.

SCM Rm. Vâlcea – Minaur Baia Mare 29-23 (16-8)

Minaur a început foarte slab meciul, marcând doar 2 goluri în 15 minute, timp în care a primit 9, în parte și din cauza a două eliminări consecutive. Până la pauză a fost apoi mai greu de recuperat, doar forma în continuare bună a Sylwiei Lisewska ținând echipa în joc (4 goluri în prima repriză, 9 în total). În repriza secundă băimărencele s-au apărat mai bine și pe fondul unei ușoare relaxări a gazdelor au reușit să se apropie chiar la 3 goluri (24-21, min. 52). Costică Buceschi a rulat tot lotul, surpriza venind din partea Petruței Argyelan, extrema stângă reprofilată în extremă dreaptă, care a înlocuit-o pe Sonia Seraficeanu, care a avut un randament slab, marcând un singur gol din 5 tentative. În schimb Argyelan a marcat 3 goluri din 4 aruncări, de pe un post care nu o avantajează, ea fiind jucătoare de mână dreaptă. Până aproape de final Minaur s-a menținut la 3 goluri în urmă (26-23, min. 55), vâlcencele de 3 ori în ultimele 5 minute.

Vine o pauză de aproape două luni, următorul meci oficial fiind programat pe 7 ianuarie. Minaur ocupă momentan locul 5, când mai sunt de jucat 2 meciuri din ultima etapă, având certitudinea de a nu termina mai jos de locul 6.

CS Minaur Baia Mare – portari: Ana Maria Măzăreanu, Cristina Enache;  jucătoare:  Sylwia Lisewska 9/12 (3 din 7m), Paulina Masna 4/7, Petruța Argyelan 3/4, Andreea Popa 1/1, Camelia Hotea 1/2, Maria Shteriova 1/2, Roxana Szolosi 1/2, Mădălina Conache 1/2, Yaroslava Burlachenko 1/3,Sonia Seraficeanu 1/5, Helena Rysankova 0/1, Oana Bondar, Oana Cîrstea, Larisa Tămaș. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Seraficeanu este o caricatura de handbaluste,dar bani cotizația de tata sunt frumoși?

    Răspunde

Lasă un comentariu