Share
Minaur încheie cantonamentul din Ungaria cu o victorie

Minaur încheie cantonamentul din Ungaria cu o victorie

În perioada 10-19 februarie, echipa de fotbal a CS Minaur a efectuat un stagiu de pregătire în Ungaria, acolo unde a susținut și trei jocuri de pregătire. Ultimul dintre acestea s-a desfășurat miercuri, Minaur întâlnind pe DVSC Debrecen (o combinație între jucătorii de la prima echipă care evoluează mai puțin și cei de la echipa a doua). Partida s-a încheiat cu victoria echipei băimărene, scor 4-1 (1-1). Gazdele au fost cele care au deschis scorul, după care Minaur a egalat până la pauză prin Cr. Bud, iar după pauză a punctat de alte trei ori, prin Batin, Tutuța și Lemac.

CS Minaur: Dombradi – Duruș, Prunescu, David Simion, R. Lupu, Tutuța, Coroian, Zasavatski, Hășmășan, Batin, Cr. Bud. Au mai jucat: Iuhasz – Lihet, Cordoș, Groza, Piper, Giurgiu, Szekely, A. Șter, Lemac. Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu și Marius Marian

După meci, delegația băimăreană a pornit spre casă. Următorul meci amical este programat sâmbătă, de la ora 11.00, cu FC Zalău, în Baia Mare sau în zonă (în funcție de starea terenului de joc).

La Minaur a evoluat și mijlocașul de bandă Raul Hășmășan, jucător ce ține de Gaz Metan Mediaș, care a fost împrumutat în vară la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Dorin Toma (antrenor Minaur): “Sunt mulțumit de acest stagiu centralizat și de modul în care au răspuns jucătorii la solicitări. A fost un stagiu obositor, mai ales că s-a jucat până acum pe terenuri sintetice, doar ultima partidă, cu cei de la Debrecen fiind pe iarbă, în complexul lor”.

Meciurile de pregătire din intersezon:

  • CS Minaur Baia Mare – Gloria Bistrița (la Iclod): 2-3. Au marcat: Batin, Hășmașan
  • CS Minaur – Gloria Bistrița (la Iclod): 3-0. Au marcat: Prunescu, Tutuța, Bedea
  • CS Minaur – Unirea Dej (la Iclod): 3-1. Au marcat: Lemac 2, A. Șter
  • CS Minaur – Sajóbábony Vegyész Sportegyesület (stagiul din Ungaria): 6-0. Au marcat: Lemac (2), R. Lupu, Duruș, Petruș și Piper.
  • CS Minaur – CSC Sânmartin: 1-1. A marcat Cr. Bud (11m)
  • CS Minaur – DVSC Debrecen II (la Debrecen): 4-1. Au marcat: Cr. Bud, Batin, Tutuța, Lemac

Sursa info: minaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu