Share
Minaur iernează pe locul 4 în Liga Zimbrilor

Minaur iernează pe locul 4 în Liga Zimbrilor

Primul meci al returului Ligii Zimbrilor i-a găsit pe băimăreni în deplasare la AHC Dobrogea Sud Constanța. Partida a consemnat unele premiere – primele două goluri înscrise în acest sezon de Robert Nagy, record de goluri marcate într-un meci de Buzle (6), debutul cu gol la Minaur al lui Mihai Dobra, dar și capacitatea de a reveni de la -9, toate acestea în lipsa căpitanului Alexandru Csepreghi.

AHC Dobrogea Sud Constanța – CS Minaur Baia Mare: 32-28 (17-13)

După un început echilibrat (3-2, min. 4) băimărenii au dispărut efectiv din joc și s-au trezit conduși cu 13-4 (min. 19). Pas cu pas Minaur revine și ajunge la un nesperat -3 (15-12, min. 28), pe care îl strică cu două goluri primite pe final de repriză (17-13).

Repriza secundă debutează cu două eliminări consecutive în tabăra „marinarilor” de care Minaur profită și se apropie la 18-17 (min. 36), ratând apoi de două ori oportunitatea de a egala. Băimărenii mai rămân puțin în ceafa adversarilor (19-18), după care vine căderea clasică și gazdele se desprind din nou – și cu larga contribuție a portarului Hendawy care, alături de internaționalul Ionuț Iancu, a contribuit din plin la victoria constănțenilor.

Minaur încheie anul pe 4, cu un avans șubred, de doar 3 puncte față de locul 8. Campionatul se va relua pe 30 ianuarie, când vom întâlni acasă pe Poli Timișoara.

CS Minaur Baia Mare: Ionuț Ciobanu (5 intervenții), Răzvan Apostu (2 intervenții) – Milan Kotrc 4/7 (unul din 7m), Tudor Botea 4/6, Janja Vojvodic 5/9, Călin Căbuț, Andrei Buzle 6/7, Mihai Dobra 1/1, Vojislav Brajovic 4/10, Daniel Mureșan 0/1, Georgel Haiduc, Tomas Cip, Teo Coric 0/1, Albert Cristescu 2/2, Robert Nagy 2/2, Mihai Bușecan.  Antrenori: Stephan Plantin, Alexandru Sabou și Răzvan Pop

Rafael HEKMAN

Foto: captură video TVR


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu