Share
Minaur bate cu 5-0 și revine pe podium (GALERIE FOTO)

Minaur bate cu 5-0 și revine pe podium (GALERIE FOTO)

Laitmotivele primelor 10 etape din Liga a 3-a pentru fotbaliștii de la Minaur Baia Mare au fost ”ne-a lipsit luciditatea în careu”, „am dominat, dar nu am marcat” și altele asemănătoare. De data aceasta, sâmbătă după-amiază, pe Sadionul „Viorel Mateianu”, a mers și jocul, a intrat și mingea în poartă. În ciuda unei ploi mocănești ce i-a favorizat pe adversarii mai masivi de la Viitorul Șelimbăr, Minaur a câștigat meritat.

CS Minaur Baia Mare – ACS Viitorul Șelimbăr 5-0 (2-0)

Debutul partidei părea să ne ducă în spre aceași poveste cu multe ratări, după ce șutul din lovitură liberă al lui Adrian Șter a fost respins de portar. În minutul 16, același Șter scoate o lovitură de pedeapsă, pe care o transformă Răzvan Lupu. Cuplul Șter-Lupu este autorul următoarei ratări, primul centrând pentru o lovitură de cap peste. Apoi Stanciu și Bedea trec pe lângă majorarea scorului cu câte un șut pe lângă. Din nou Șter e în centrul acțiunii, de data aceasta la finalizare. În minutul 40, aflat în careu la capătul unei centrări șutate venite de la Lemac, acesta luftează, dar peste numai un minut, din centrarea sa Natea trimite balonul în proprie poartă.

Repriza secundă debutează cu o nouă ratare a lui Duruș, urmată în minutul 53 de golul lui Șter (3-0) care a fructificat o centrare a aceluiași Duruș. Și iar Șter, din poziție de servant, duce mingea pe tavă lui Szekely, care majorează la 4-0, în minutul 61. Încheiem cu același Adrian Șter, care a pecetluit scorul final, 5-0, în minutul 75.

Minaur revine pe podium, cu 20 de puncte, la 5 distanță de liderul Luceafărul Oradea și merge săptămâna viitoare la Bistrița.

CS Minaur Baia Mare: portar – Balazs Dombradi; jucători – Denis Lihet, Jean Prunescu, David Simion, Ciprian Duruș, Krisztian Szekely, Adrian Bedea, Bogdan Piper, Răzvan Lupu, Adrian Șter, Brian Lemac

Rezerve: Alex Gudea – Alexandru Muscă, Vlad Suciu, Cătălin Tutuța, Alexandru Mitracu, Daniel Groza, Sandu Bococi

Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu și Marius Marian

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu