Share
Mesajul transmis de Eliza Buceschi, desemnată de 4 ori MVP la Campionatul Mondial de handbal feminin

Mesajul transmis de Eliza Buceschi, desemnată de 4 ori MVP la Campionatul Mondial de handbal feminin

România a terminat cu o victorie Campionatul Mondial de handbal, 27-26 cu Polonia, dar va încheia turneul final pe locul 12, unul care nu duce la turneul preolimpic din primăvara anului viitor. Eliza Buceschi, cea mai bună jucătoare a României la acest turneu final, a transmis un mesaj superb la finalul partidelor din Danemarca.

România a jucat luni seara ultimul său meci la Campionatul Mondial din Danemarca, Suedia și Norvegia. Tricolorele au întâlnit Polonia și s-au impus la limită, scor 27-26, astfel că au terminat pe locul 3 în grupa principală din care au făcut parte. Din păcate, naționala noastră va ocupa locul 12 în ierarhia generală, unul care nu duce la turneul preolimpic din primăvara anului viitor.

Neîndeplinirea acestui obiectiv a generat multă tristețe în rândul fetelor noastre. Chiar și așa, Eliza Buceschi, cea mai bună tricoloră din lotul lui Florentin Pera, a avut un mesaj superb la finalul acestor meciuri.

În lipsa Cristinei Neagu, care a jucat doar câteva minute în partida cu Germania, participând accidentată la acest turneu final, Eliza Buceschi a fost cea mai bună handbalistă a noastră, fiind desemnată MVP în toate cele 4 victorii ale României, cu Chile, Serbia, Japonia și Polonia.

La finalul partidelor din Danemarca, Eliza a scris un scurt mesaj pe rețelele de socializare.

„Am râs, am plâns, am sperat, am căzut, ne-am ridicat și am continuat. Ne-am dorit mult, însă din păcate nu am reușit să ne îndeplinim obiectivul și asta va lăsa urme pentru fiecare dintre noi.

La finalul acestui Campionat Mondial vreau doar să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au încurajat de aici sau de acasă. Mândru că sunt român!”, a scris cea mai bună handbalistă a României la acest turneu final, pe contul său de Instagram, potrivit eurosport.ro.

Citește și

Eliza Buceschi, desemnată pentru a doua oară consecutiv cea mai bună jucătoare a meciului, la Campionatul Mondial de handbal feminin


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu