Share
Eliza Buceschi, desemnată pentru a doua oară consecutiv cea mai bună jucătoare a meciului, la Campionatul Mondial de handbal feminin

Eliza Buceschi, desemnată pentru a doua oară consecutiv cea mai bună jucătoare a meciului, la Campionatul Mondial de handbal feminin

Handbal Feminin: Naționala României reușește o dublă, după Serbia

După o victorie categorică la debut cu Chile, echipa națională de handbal feminin a României a reușit victoria și în confruntarea cu Serbia, scor 37-28 (19-13), în grupa E a Campionatului Mondial, arată hotnews.ro.

România a trecut cu bine și de a doua partidă la Campionatul Mondial de handbal feminin. Tricolorele au început în atac și s-au distanțat pe tabelă încă din primele minute, a condus în permanență, dar a cedat inițiativa pe finalul primei reprize.

După pauză, elevele lui Florentin Pera au profitat de o dublă superioritate și au mărit diferența pe tabelă, grație prestației excelente a jucătoarelor din atac. Ca și în partida cu Chile, Eliza Buceschi a fost desemnată jucătoarea partidei.

Cele mai importante marcatoare ale României au fost Buceschi (8 goluri), Seraficeanu (7 goluri), Pintea, Dincă și Laslo (câte 4 goluri).

Pentru România urmează cea mai tare confruntare din grupele Campionatului Mondial, duelul cu Danemarca, marți de la ora 21:30, arată FRH.

Grupa E, clasament

1 România 4 (81-47)

2 Danemarca 2 (25-21) – 1 meci

3 Serbia 0 (49-62)

4 Chile 0 (19-44) – 1 meci

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu