Share
Meciuri grele la Cupa de iarnă pentru juniorii de la AH Minaur

Meciuri grele la Cupa de iarnă pentru juniorii de la AH Minaur

Sala Sporturilor „Lascăr Pană” a găzduit în weekend Cupa de iarnă la handbal masculin rezervată categoriei de vârstă juniori 2 (15-16 ani). Alături de echipa gazdă, Academia de Handbal Minaur Baia Mare, au mai participat CSU Suceava, Tatran Presov (Slovacia) și Ferencvaros TC (Ungaria). A fost un turneu puternic și spectaculos, desfășurat în sistem fiecare cu fiecare, la capătul căruia echipa învingătoare a fost Ferencvaros TC.

AH Minaur a pierdut toate cele 3 meciuri disputate, însă se poate consola cu titlul de cel mai bun apărător, acordat lui David Astalâș. Celelalte distincții speciale le-au revenit lui Marton Bodo, de la Ferencvaros, pentru cel mai bun jucător, Stefan Vasko, de la Tatran Presov, ales portarul turneului, și lui Daniel Stanciuc, de la CSU Suceava, care a câștigat titlul de golgheter.

Rezultate „Cupa de iarnă”

Sâmbătă, 18 ianuarie:

  • AH Minaur – Ferencvaros TC: 30-38
  • Tatran Presov – CSU Suceava: 35-32
  • AH Minaur – CSU Suceava: 38-41
  • Ferencvaros TC – Tatran Presov: 34-27

Duminică, 19 ianuarie:

  • Ferencvaros TC – CSU Suceava: 36-35
  • AH Minaur – Tatran Presov: 27-28

Antrenorul juniorilor II de la AH Minaur, Claudiu Clonovszki, a declarat la finalul competiției: „A fost un turneu extraordinar de bun din toate punctele de vedere. În primul rând sunt bucuros că am văzut unde ne aflăm în momentul de față, mai avem mult de muncă să atingem forma maximă, unde ne dorim toți să ajungem. Îmi pare bine că avem șansa acestor jocuri internaționale, din care mereu învățăm lucruri noi, din cultura sportivă a fiecărei echipe prezente la asemenea turnee. ”

De asemenea, Florin Mironescu, antrenor coordonator al Academiei de Handbal Minaur, a afirmat: „Suntem mândri că am organizat un turneu de mare valoare, cu participarea unor echipe cu tradiție în handbal. Pentru noi urmează o perioadă de muncă intensă pentru a remedia și îmbunătăți jocul echipei noastre. Și mulțumiri celor care au muncit mult pentru ca acest turneu să se poate desfășura în cele mai bune condiții!”

Rafael HEKMAN

Info: academiadehandbalminaur.ro, foto facebook Academia de Handbal Minaur by Paul Ursachi


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu