Share
Învinsă la Buzău, Minaur cade de pe podiumul Ligii Florilor

Învinsă la Buzău, Minaur cade de pe podiumul Ligii Florilor

Meci foarte dur sâmbătă seara la Buzău, unde handbalistele de la Minaur au întâlnit Gloria din localitate. Nu mai puțin de 34 de minute de eliminare au dictat cei doi arbitri, miza luptei din teren fiind treapta a treia a clasamentului.

SCM Gloria Buzău – CS Minaur Baia Mare 29-23 (14-9)

Băimărencele promiteau înainte de meci să scoată maxim posibil, ceea ce părea că vor și realiza după cum au jucat în primele 5 minute. Însă de la scorul de 2-3 (min. 6), buzoiencele au marcat de 4 ori consecutiv (6-3) și din acel moment nu au mai cedat inițiativa, distanțîndu-se pas cu pas, chiar la 6 goluri spre finalul reprizei (14-8, min. 28).

Minaur a început repriza secundă dând senzația că poate să revină, după ce a marcat de două ori pentru 14-12. Din păcate, în doar 10 minute, Gloria a refăcut diferența de 6 goluri (20-14, min. 41) și nu a mai fost cale de întoarcere, avantajul ajungând și la 8 (26-18, min 53) sau chiar 9 goluri (29-20, min. 58). Ultimele 3 goluri le-au marcat băimărencele, însă ele contează de acum doar la golaveraj. Stranie abordarea lui Costică Buceschi, care aproape toată repriza a doua a jucat-o cu garda secundă, cedând parcă inițiativa.

Gloria Buzău confirmă forma bună de moment și urcă pe locul 3. Minaur trece pe 4 și o așteaptă etapa viitoare pe ocupanta locului 2, Corona Brașov. Asta după o pauză de două săptămâni ocazionată de acțiuni ale echipelor naționale.

CS Minaur Baia Mare: portari – Ana Maria Măzăreanu (3 intervenții), Cristina Enache (5 intervenții, a marcat un gol); jucătoare – Roxana Szolosi 4/4 (2 din 7m), Yaroslava Burlachenko 3/4, Paulina Masna 3/5, Sonia Seraficeanu 3/8, Larisa Tămaș 2/2, Camelia Hotea 2/2, Sylwia Lisewska 2/4 (unul din 7m), Mădălina Conache 1/1, Petruța Argyelan 1/1, Marija Shteriova 1/3, Oana Cîrstea 0/1,  Andreea Popa 0/2, Anca Polocoșer, Oana Bondar. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur – by Csilla Szasz – meciul retur din sezonul 2018-2019


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Atunci cind joaca bine li se ridica prea devreme statui…si binenteles au pretentii financaiare din ce in ce mai ridicate.Corect ar fi sa existe niste urmari si pentru meciurile slabe si fara puncte.Vi se pare normal ca o jucatoare ex.SHTERIOVA sa ia 5-6.000 de euro,indiferent ca joaca bine sau joaca prost ?
    Din pacate atunci cind esti cu sacii in caruta ajungi sa ai 1 gol din 3 aruncari,prea putin pentru ce primeste !!!!

    Răspunde

Lasă un comentariu