Share
Independența Baia Mare, dezavantajată de arbitraj în ultimul meci al anului

Independența Baia Mare, dezavantajată de arbitraj în ultimul meci al anului

Nou promovata Piros Security Arad venea ]n Baia Mare cotată cu șansa a doua, chiar dacă în clasamentul Ligii I la fotbal feminin se afla deasupra gazdelor. Dincolo de disputa din teren, a fost și un duel tactic al celor doi tehnicieni care conduc naționala feminină Under 19 a României, mai exact Liviu Ivasiuc din postura de gazdă și antrenor secund și Florin Bugar, antrenor principal. Din păcate rezultatul a fost influențat decisiv de prestația mediocră a brigăzii de arbitri.

AS Independența Baia Mare – Piroș Security Arad 2-5 (1-2)

Puținii spectatori prezenți pe stadionul din Recea au asistat la o partidă agreabilă, cu multe goluri. Prima parte a meciului e dominată de băimărence, însă cele care deschid scorul sunt oaspetele, prin Andreea Bălaș (0-1, min. 20). Peste alte 20 de minute arădencele își măresc avantajul prin Carla Sîrbovan, nu înainte ca arbitrul Adina Popa să refuze acordarea unui penalty pentru Independența, la un fault evident în suprafața de pedeapsă a oaspetelor (0-2, min 40). Imediat după repunerea balonului în joc, Independența reduce din handicap prin reușita Marinelei Cotoș (1-2, min 41), stabilind scorul primei reprize.

La 5 minute după reluare Daiana Oneț egalează și redă speranțele băimărencelor (2-2, min.50). În ultima jumătate de oră a jocului, arădencele marchează de 3 ori prin Carla Sîrbovan (2-3, min. 60 și 2-5, min. 85) și Melisa Olariu (2-4, min. 75), cu largul concurs al arbitrilor, care au greșit flagrant în defavoarea gazdelor la cel puțin două din cele trei goluri.

Independența încheie turul pe locul 8 cu 3 victorii, 7 înfrângeri și un egal, nefiind încă anunțat programul returului.

AS Independența Baia Mare: Lorena Iuhoș – Paula Gavriș, Camelia Daneliuc, Diana Pop, Gabriela Țițu – Raluca Dragoș, Dariana Indrei, Daniela Buftea – Marinela Cotoș, Denisa Predoi – cpt, Daiana Oneț.

Rezerve: Diana Butuza, Brândușca Boldijar, Andreea Indrecan

Antrenor: Liviu Ivasuc

Rafael HEKMAN

Foto/info: Alin Boțioc


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu