Share
Handbaliștii de la Golden Boys participă la un turneu în Serbia

Handbaliștii de la Golden Boys participă la un turneu în Serbia

Golden Boys este o echipă alcătuită din foști handbaliști băimăreni care, în timpul liber, nu doar că se delectează cu sportul căruia i-au dedicat anii tinereții, dar și participă la diferite competiții dedicate old boys-ilor.

Iubitorii beach handbalului i-au putut remarca la toate cele patru ediții ale Baia Mare Beach Handball Challenge, la ultimele două dintre ele numărându-se printre câștigători.  Aceștia mai au la activ și alte participări la competiții de handbal de sală.

Începând de joi, Golden Boys reprezintă România (fiind singura echipă din țara noastră) la unul dintre cele mai puternice turnee de profil din Europa, care are loc la Ruma (Serbia) și la care iau startul în total 14 echipe din Rusia, Serbia, Bosnia și Grecia. Băimărenii reprezintă singura echipă din România și au fost repartizați într-o grupă de 4 echipe, alături de HC Drama 1986 (Grecia), Veterani 022 Ruma (Serbia) și Vojvodina Novi Sad (Serbia).

Participarea Golden Boys la acest turneu nu ar fi fost posibilă fără sprijinul generos al MeraSport, Epurom și Mec Team Design.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Thanks for coming brothers…see you next year!

    Răspunde

Lasă un comentariu