Share
Handbal Masculin: Doi jucători de la Minaur Baia Mare sunt convocați la echipa României, pentru ediția 2024 a Campionatului European

Handbal Masculin: Doi jucători de la Minaur Baia Mare sunt convocați la echipa României, pentru ediția 2024 a Campionatului European

Naționala României a căștigat Trofeul Carpați Niro la handbal masculin, după 31-25 în finala cu Georgia, desfășurată în Pitești Arena.

Alexandru Tărâță a fost desemnat MVP, cel mai bun jucător al turneului, înscriind 8 goluri din 8 aruncări în finală, după cele 2 goluri din 3 aruncări, înscrise în prima zi.

Cel mai bun portar, Ionuț Iancu, a fost ales în strânsă concurență cu Daniel Vasile. Trăgând linie după evoluțiile din aceste jocuri, a fost definitivat lotul care va fi implicat în jocurile de la EHF Euro 2024.

Lotul României pentru Euro 2024

Portari: Ionuț Iancu (Steaua), Dan Vasile (CSM Constanța)

Extreme: Nicușor Negru (Dinamo), Sabin Constantina (Steaua), Alex Tărîță (Steaua), Ionuț Nistor (CSM Constanța)

Pivoți: Călin Dedu (Dinamo), Robert Nagy (Minaur), Adrian Rotaru (CSM București)

Linia de 9 metri: Robert Militaru (Dinamo), Dan Racoțea (Dinamo), Andrei Drăgan (CSM Constanța), Gabriel Ilie (CSM Constanța), Daniel Stanciuc (Dinamo), Gabriel Cumpănici (Minaur), Cristi Ghiță (Turda), Marius Sadoveac (Poli Timișoara), Liviu Caba (CSM Constanța), Demis Grigoraș (Benfica), Andrei Buzle (Granollers).

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu