Share
Handbal. Liga Zimbrilor. Minaur obține victoria în meciul cu CSM Reșița, cu 10 oameni mai puțin

Handbal. Liga Zimbrilor. Minaur obține victoria în meciul cu CSM Reșița, cu 10 oameni mai puțin

Minaur a debutat în cel de-al doilea turneu de la Sf. Gheorghe luni după-amiaza, în compania echipei CSM Reșița, după ce meciul de duminică (cu Magnum Botoșani) a fost anulat (probabil va fi 10-0 pentru Minaur). Și am avut un meci cât se poate de dificil, pentru că am avut și 10 jucători indisponibili: Răzvan Pop, Milan Kotrc, Albert Cristescu, Robert Nagy, Călin Căbuț, Mihai Dobra, Nikola Skrobic, Andrei Buzle, Jose de Toledo și Paul Oargă. Practic, antrenorul Adi Petrea s-a putut baza pe 13 jucători, toți fiind trecuți pe raportul de joc.

 

Chiar și așa, pentru a putea rămâne în partea de sus a clasamentului, Minaur nu avea voie să piardă niciun punct în această întâlnire. A și început foarte bine jocul, s-a părat exact, Ionuț Ciobanu a prins cam tot ce se putea, iar Csepreghi și-a început istoria celor 12 goluri din meci cu o serie de patru goluri la rând. A fost 5-2 în min. 11 și nu priveam oarecum relaxați meciul. Poate chiar prea relaxați, pentru că au apărut ratările, inclusiv din atacuri singur cu portarul, în timp ce Vulpe și Milosevic ne-am sancționat sistematic. Nu am dat gol timp de șase minute, însă am primit cinci: 5-7 (17). Erik Pop a spart gheața, după un slalom superb printre adversari (excelentă calitate în joc, trebuie mai multă concentrare la finalizare), însă ofensiva bănățenilor a continuat și s-a ajuns la 6-10 (25), 7-11 (27) și 8-12 (29). Finalul primei părți ne aduce din nou în limite unui rezonabil aparent pierdut, Cspreghi și Ramba reușind să reducă din handicap: 10-12.

Minaur începe la fel de bine partea a doua cum a început-o pe prima, se apără la fel de exact, Ciobanu plusează la rândul său și egalăm repede la 14 (37) și chiar preluăm conducerea. Ultima oară când Reșița conduce este la 17-18 (47), după care Minaur înscrie de cinci ori consecutiv, cu un Makaria excelent în extremă stângă: 22-18 (54). Până la final, diferența de scor nu scade sub trei goluri, dar nici nu urcă peste patru. Nici nu e nevoie, esențial este că Minaur a obținut cele trei puncte.

 

CS Minaur Baia Mare – CSM Reșița: 27-24 (10-12)

  • Sala Polivalentă Sepsi din Sf. Gheorghe
  • Arbitri: Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu (Constanța). Obs. Doru Manea (București)
  • Aruncări de la 7m: 3-3 (transformate: 2-2; au ratat Csepreghi / Trifkovic). Minute de eliminare: 12-16
  • CS Minaur: Ionuț Ciobanu (14 intervenții, a apărat un 7m), Barna Buzogany – Alexandru Csepreghi 12/14 (2 din 7m), Sergiu Makaria 4/4, Ionuț Ramba 3/8, Tomas Cip 2/3, Erik Pop 2/5, Daniel Mureșan 1/2, Mihai Bușecan 1/1, Georgel Haiduc 1/1, Edmilson Andrade Araujo 0/2, Daniel Bera 0/2, Bogdan Buguleț. Antrenori: Adrian Petrea și Alexandru Sabou
  • CSM Reșița: Răzvan Szopka (7 intervenții, a apărat un 7m), Paul Simulescu (5 intervenții) – Alexa Milosevic 7/12, Marius Bahan 5/7 (2 din 7m), Alexandru Vulpe 4/7, Răzvan Mledenciu 3/7, Vladimir Jevtic 2/4, Lucian Ignat 2/3, Răzvan Daia 1/1, Deniss Kirsch 1/2, Dusan Trifkovic 0/2, Snezan Radoslavlevici, Eric Bărbuș, Andrei Bondoc, Olexandr Starchenko. Antrenori: Bojan Butulja, Ilie Vaidasigan.

Sursaminaur.ro

Foto – Alex Nicodim


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu