Share
Fotbalul feminin maramureșean se reformează din temelii

Fotbalul feminin maramureșean se reformează din temelii

ACS Fotbal Feminin Baia Mare este anunțat ca un nou proiect ce continuă tradiția de un deceniu a fotbalului feminin din Maramureș, continuator a ceea ce a fost până la finele acestui sezon Independența Baia Mare.

Noua structură organizatorică care își dorește să aducă „un aer proaspăt” se pare că va fi susținută atât de Consiliul Local Baia Mare cât și de Consiliul Județean Maramureș și va reuni sub aceași „umbrelă” toate forțele fotbalului feminin din județ. Se va continua evident și cu fotbalul la nivel de junioare, la toate nivelele de performanță.

În ciuda transformării, echipa va duce mai departe tradiția supranumelui de „domnițele râului” și îi va avea mai departe alături și pe majoritatea vechilor colaboratori, inclusiv pe antrenorul Liviu Ivasuc, alăturându-se și alte nume din fotbalul județean. ACS Fotbal Feminin Baia Mare propune și o nouă siglă, care defapt este aproape identică cu cea a clubului ACS Venus Maramureș, ca semn al reunirii forțelor din județ.

Conducerea acestei noi structuri va fi asigurată de Călin Boloș, în calitate de președinte și Florin Ianoș și Marcel Popa.

„Mă simt onorat că pot să iau parte la acest proiect și vreau să-i asigur pe toți iubitorii fotbalului că Maramureșul va avea o echipă importantă care va fixa și mai puternic Baia Mare pe harta fotbalului feminin din țară și nu numai. O echipă mare are nevoie și de suporteri pe măsură, așa că, fiți alături de noi!” a declarat Călin Boloș pe pagina de socializare a clubului.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu