Share
Fotbaliștii de la Minaur, în cantonament în Ungaria

Fotbaliștii de la Minaur, în cantonament în Ungaria

Echipa de fotbal a CS Minaur este de luni în cantonament în Ungaria. Elevii lui Dorin Toma au câștigat în weekend al treilea amical a iernii, în compania colegilor de serie de la Unirea Dej. Meciul s-a jucat tot la baza sportivă de la Iclod, băimărenii impunându-se cu 3-1, prin golurile marcate de Brian Lemac de două ori și Adrian Șter. Paul Batin a mai ratat o lovitură de pedeapsă când scorul era 1-1. Dejenii au condus la pauză, golul acestora fiind marcat de Andrei Pop.

Printre fotbaliștii deplasați în acest cantonament nu se află, dintre cei care au fost testati de la reunire, decât Florin Cordoș și Alex Petruș. Astfel, conducerea tehnică îi va avea la lucru pe Gudea, Dombradi, Juhasz, Duruș, Lihet, Prunescu, Cordos, David, Lupu, Pamfile, Coroian, Piper, Oșan, Giurgiu, Bedea, Șter, Szekely, Tutuța, Groza, Lemac, Bud și Batin. Acestora li se alătură mijlocașul central Eugen Zavitchi, originar din Moldova.

Minaur va disputa în cele 10 zile de cantonament trei partide. Prima dintre acestea va fi miercuri, cu o echipă din Ungaria, apoi sâmbătă, 15 februarie, cu CSC Sânmartin, iar în ultima zi de cantonament, cu DVSC Debrecen. După revenire mai sunt programate două amicale, cu Progresul Șomcuta și SCM Zalău.

Campionatul se va relua pe 7 martie, când CS Minaur va juca pe teren propriu cu Sticla Arieșul Turda, urmând ca în etapa a doua a returului să întâlnească ACS FC Recea.

Rafael HEKMAN

Foto: dej24.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu