Share
Fotbal, Liga 2. ACSF Comuna Recea se întoarce cu un punct din deplasarea de la Turnu Măgurele

Fotbal, Liga 2. ACSF Comuna Recea se întoarce cu un punct din deplasarea de la Turnu Măgurele

ACSF Comuna Recea se întoarce cu un punct din deplasarea de la Turnul Măgurele. Golul reprezentantei Maramureșului în Liga 2 în etapa 15 a fost înscris de Akhmatov, în minutul 55.

Meciul s-a disputat pe o ceață densă și că, probabil, cu puțină atenție, putea fi câștigat de echipa din Recea. A fost ultima reprezentație a echipei maramureșene în acest an calendaristic, pe care îl încheie pe locul 17, cu 15 puncte din 14 meciuri.

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele – Teleorman);
Arbitru: Claudiu Marcu (Constanţa); Asistenți: Erchian Ionus (Medgidia) și Gabriel Ion Catană (Târgovişte); Rezervă: Cristian Georgescu (Bucureşti); Observatori: Cristian Sava (Bacău) și Horaţiu Stănescu (Craiova).

Turris Oltul: Aur. Păun – Bărboianu, Ct. Pîrvulescu (cpt.), Fl. Mitrea, Gîsă, Haită, Cr. Pușcaș, Țegle, Liv. Mihai, Ad. Niță, Blănaru
Rezerve: Ducan – Al. Sima, Sălcianu, I. Marin, Al. Voinea, Butoiu, Damașcan, Buleică, Rob. Neacșu
Antrenor: Eugen Trică

Fotbal Comuna Recea: 39. Răilean – 26. Lihet, 5. Oiță, 20. M. Urs, 7. R. Ispas, 14. Micaș, 6. Akhmatov, 24. Luboya, 10. R. Rus (cpt.), 17. Văsălie, 9. M. Coman
Rezerve: Bota – Jucan, Andr. Lung, Bura, Chinde, Mărieș, Szecui, Bakmaz, Fl. Cordoș
Antrenor: Nicolae Constantin

În prima repriză, scorul ocaziilor a fost de 3-1 pentru oaspeți, însă niciuna materializată cu gol. Începutul celei de-a doua reprize a venit cu câte o ocazie de fiecare parte.

În minutul 55, echipa maramureșeană deschide scorul în urma unei faze de contraatac. Coman a pătruns în careu pe dreapta, a intrat în unghi, după care a centrat în fața porții, iar Akhmatov a îndeplinit o simplă formalitate din 4 patru, înscriind cu latul. Egalarea a venit în minutul 77. În urma unei centrări din stânga, mingea a fost respinsă în față, moment în care Alin Țegle a șutat din marginea careului. Mingea a șters transversala și a intrat în plasă. În ciuda schimbărilor efectuate în echipa maramureșeană, scorul a rămas 1-1 până la final.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu