Share
Egal în amical între Minaur și SCM Zalău

Egal în amical între Minaur și SCM Zalău

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Minaur a jucat sâmbătă penultima partidă amicală a perioadei de pregătire din această pauză de iarnă. Băimărenii au întâlnit pe terenul din Ferneziu pe SCM Zalău, terminând la egalitate, scor 2-2 (1-1).

Scorul a fost deschis de Minaur din lovitură de la 11 metri, transformată de Paul Batin, în minutul 14. După doar 4 minute oaspeții au egalat, în urma unui penalty apărat de Dombradi mingea respinsă ajungând la Florin Istrate, care nu a ratat (1-1). După pauză, oaspeții și-au mai creat câteva ocazii de poartă, reușind să treacă la conducere în minutul 65 (1-2), prin golul lui Robert Popescu, intrat la pauză. Adrian Șter, care a intrat și el în repriza secundă, a salvat onoarea ocupantei locului doi din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, în fața penultimei clasate din aceași serie, marcând cu două minute înainte de final pentru 2-2.

Sâmbăta viitoare este programat ultimul amical, cu Progresul Șomcuta Mare, detaliile disputării meciului urmând a fi anunțate.

CS Minaur: Balazs Dombradi (73, Eduard Iuhasz) – Ciprian Duruș (69, Denis Lihet), Jean Prunescu, David Simion (46, Florin Cordoș), Răzvan Lupu, Cătălin Tutuța (69, Daniel Groza), Andrei Coroian (61, Bogdan Piper), Eugen Zasavațchi (46, Valer Giurgiu), Raul Hăjmășan (69, Krisztian Szekely), Paul Batin (61, Adrian Șter), Brian Lemac

Nu au putut evolua: Alexandru Gudea, Gabriel Danciu, Adrian Bedea, Paul Oșan, Claudiu Pamfile, Cristian Bud, Cristian Onțel

Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu și Marius Marian

Rafael HEKMAN

foto: sportulsălăjan.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu