Share
Ediția 2019 a Cupei Minerul la fotbal în sală vine cu premii dublate pentru câștigători

Ediția 2019 a Cupei Minerul la fotbal în sală vine cu premii dublate pentru câștigători

Cupa Minerul la fotbal în sală a devenit o tradiție pe care organizatorii o păstrează  readucând competiția în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare pentru al patrulea an consecutiv. Turneul se va desfășura în perioada 27-29 decembrie și va aduce în fața iubitorilor de fotbal echipe de fotbaliști profesioniști din întreaga țară.

Organizatorii au ridicat ștacheta de data aceasta și pun la bătaie premii în valoare de 16.000 de lei pentru echipele de pe podium. Marele premiu pentru câștigători a fost dublat, învingătorii urmând să primească 10.000 de lei. 4.000 de lei revin locului II și 2.000 de lei locului III, la acestea adaugându-se și cele 3 premii speciale deja consacrate: Trofeul Alexandru Koller pentru cel mai bun jucător, Trofeul Marin Sabou pentru golgheter și Trofeul Vasile Feher pentru cel mai bun portar. De asemenea, pentru spectatori sunt pregătite surprize, aceștia putând câștiga diferite premii pe durata celor 3 zile de competiție.

De-a lungul celor patru ediții precedente Cupa Minerul s-a bucurat de participarea a numeroși fotbaliști cunoscuți și apreciați la nivel local și național. Printre aceștia se numără Ciprian Deac și Mario Camora (CFR Cluj), Cristi Bud (Turris Turnu Măgurele), Adrian Rus (Mol Vidi, Ungaria), Claudiu Bumba (Kisvarda, Ungaria), Florin Achim (Academica Clinceni), Paul Batin (Concordia Chiajna), Răzvan Onea (Poli Iași), dar și fotbaliști de la nivelul echipelor implicate în ligile a 3-a și a 4-a. Mai mult, la ediția din 2018 fazele finale au fost arbitrate de arbitrul FIFA Istvan Kovacs. Pentru această ediție echipele participante sunt în negocieri intense și cu alte nume de marcă din fotbalul românesc, astfel că nivelul competiției va fi unul ce va atrage cu siguranță un număr consistent de spectatori.

Anul trecut trofeul a fost câștigat de sătmărenii de la Il Calcio (foto), cei care au dus acasă și titlurile de golgheter, prin internaționalul Adrian Rus, și de cel mai bun portar, acordat lui Raul Cherecheș (CSM Olimpia Satu Mare).

De data aceasta turneul va avea 16 echipe participante care pot avea maxim 12 jucători și 3 membri în staff-ul tehnic. Formațiile care doresc să se înscrie în competiție o pot face telefonic, la numărul 0753 541 694, în perioada 1-15 decembrie, urmând ca în 20 decembrie să aibă loc ședinta tehnică pentru stabilirea grupelor și a programului competițional.

Accesul la meciurile din Cupa Minerul se va face pe bază de bilet, care va costa 10 lei/zi. Biletele vor fi disponibile la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor de-a lungul celor 3 zile de competiție.

Detalii suplimentare legate de competiție puteți afla contactând organizatorii la numărul de telefon 0740 136 104.

Rafel HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu