Share
Două fotbaliste de la Independența Baia Mare selecționate pentru jocurile de calificare la Europeanul U19

Două fotbaliste de la Independența Baia Mare selecționate pentru jocurile de calificare la Europeanul U19

Selecționata feminină Under 19 a României se află în această perioadă într-un stagiu de pregătire în Turcia, pentru a pune la punct toate detaliile înaintea jocurilor de la Turul de Elită, ultima fază înainte de EURO WU19 din această vară.

Pentru acest prim cantonament, în care selecționerii Florin Bugar și Liviu Ivasuc vor pune accentul pe pregătirea fizică, au fost convocate 20 de jucătoare, între care și două de la Independența Baia Mare. Iată și lotul:

 

Portari: Barbara Sandor (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Cosmina Roșu (Fortuna Becicherecu Mic

Fundași: Otilia Durlă (Universitatea Alexandria), Larisa Grigore (Fortuna Becicherecu Mic), Mihaela Purcil (Heniu Prundu Bârgăului), Cristina Beno (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Camelia Daneliuc (foto stânga – Independența Baia Mare), Anna Biro (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Maria Boian (Zaragoza CFF/Spania), Alexandra Tunoaia (Hellas Verona/Italia).

Mijlocași: Genoveva Roșie (Universitatea Alexandria), Mădălina Tătar (Sport Lisboa e Benfica/Portugalia), Melisa Olariu (Piroș Security Arad), Cristina Tudorache (Universitatea Alexandria), Claudia Pană (Heniu Prundu Bârgăului), Roberta Dimulescu (Universitatea Alexandria), Ana Vlădulescu (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Marinela Cotos (foto mare – Independența Baia Mare)

Atacanți: Bianca Ienovan (Fortuna Becicherecu Mic), Carmen Marcu (Universitatea Galați)

Tricolorele întâlnesc Olanda, Scoția și Islanda în drumul spre EURO WU19.

Turul de Elită reprezintă cea mai importantă fază a calificărilor, în care cele 28 de formații rămase în joc luptă pentru cele șapte locuri de la turneul final. Miza este cu atât mai mare pentru această generație, cu cât pentru multe dintre jucătoare este ultimul turneu oficial la nivel de junioare.

Adversarele tricolorelor la Turul Elită vor fi selecționatele Olandei, Scoției și Islandei. Meciurile Grupei 1 se vor disputa în perioada 6-14 aprilie, în Olanda, conform următorului program:

  •  7 aprilie 2020: Olanda – ROMÂNIA; Islanda – Scoția
  • 10 aprilie 2020: Olanda – Islanda; Scoția – ROMÂNIA
  • 13 aprilie 2020: Scoția – Olanda, ROMÂNIA – Islanda

Câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită, alături de gazda turneului final, Georgia, vor participa la EURO WU19 programat în perioada 21 iulie – 2 august!

Sursa: frf.ro

Foto: facebook

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu