Share
CS Minaur, victorie și calificare în urma meciului din Bosnia-Herțegovina

CS Minaur, victorie și calificare în urma meciului din Bosnia-Herțegovina

Duminică, 18 februarie, CS Minaur Baia Mare a obținut o nouă victorie și calificarea aferentă în sferturile de finală din EHF European Cup.

Formația băimăreană s-a deplasat în Bosnia-Herțegovina, pentru a doua manșă a optimilor împotriva echipei Rukometni Klub Vogosca, pornind ca favorită certă, ținând cont că în tur s-a impus la zece goluri, 36-26.

Calculele hârtiei s-au respectat și în retur, băimărenii reușind a doua victorie la scor împotriva bosniacilor, cu scorul 34-25, cu toate că au mers doar cu 14 jucători, pentru că atâția au fost valizi și, mai mult, s-a dorit să nu se riște eventuale accidentări.

Per ansamblu, meciul s-a dovedit a fi la discreția băimărenilor, care au condus de la un capăt la celălalt. Doar de câteva ori, gazdele s-au apropiat de Minaur, dar oaspeții s-au grupat și distanțat din nou. La 18-22, băimărenii chiar au reușit să înscrie de opt ori consecutiv, dar calificarea era deja jucată. Ca atare, Minaur s-a impus cu scorul general 70-51.

Acum, nu ne rămâne decât să așteptăm tragerea la sorți de marți pentru a afla adversara echipei noastre în sferturile de finală. S-au calificat în sferturi: FTC-Green Collect (Ungaria), Steaua București (România), Bregenz Handball (Austria), Valur (Islanda), TATRAN Presov (Slovacia), CS Minaur Baia Mare (România), MRK Krka (Slovenia) și Olympiakos SFP (Grecia).

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu