Share
CS Minaur participă cu ambele echipe la turnee amicale

CS Minaur participă cu ambele echipe la turnee amicale

Liga Zimbrilor se va relua la sfârșitul acestei luni, după o pauză de 6 săptămâni. Până atunci, CS Minaur Baia Mare organizează joi și vineri (22-23 ianuarie), în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, un turneu amical cu participarea echipelor CSM Reșița, CSU Suceava și Potaissa Turda. Băimărenii au disputat până acum două jocuri de pregătire, impunându-se cu 38-25 în fața celor de la CSU Cluj și terminând la egalitate (21-21) cu Potaissa Turda.

În prima zi, Minaur întâlnește de la ora 17.00 pe CSM Reșița, iar de la ora 19.00 se va juca partida dintre CSU Suceava și Potaissa Turda. În funcție de rezultatele din prima zi, vineri, învingătoarele vor juca între ele de la ora 12.00, în timp ce învinsele vor evolua de la ora 10.00.

Primul meci oficial al anului pentru CS Minaur este programat pe 30 ianuarie, când echipa noastră va primi vizita grupării SCM Poli Timișoara.

Handbalistele inaugurează o sală de sport în Ungaria

Pe adresa clubului băimărean a sosit o invitație de participare la un turneu destul de puternic, în Ungaria, la Hajdunanas. Desfășurată sub denumirea Median Kupa, competiția are loc sâmbătă și duminică (25-26 ianuarie)și este prilejuită de inaugurarea unei noi săli de sport. Participă 6 echipe organizate în două grupe. Sâmbătă, elevele lui Costică Buceschi joacă două meciuri cu Vasas SC Budapesta (10.30) și Oroshazi NKC (14.00), urmând ca duminică, în funcție de rezultate, să joace pentru titlu sau pentru o poziție de clasament. Participarea la acest turneu e facilitată și de faptul că meciul cu Măgura Cisnădie, contând pentru etapa a 14-a a Ligii Florilor, a fost amânat pe sfârșitul lunii.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu