Share
Barajul pentru Liga 2: Minaur câștigă la limita meciul tur. CS Minaur Baia Mare – ACS Comuna Recea 2-1 (1-0)

Barajul pentru Liga 2: Minaur câștigă la limita meciul tur. CS Minaur Baia Mare – ACS Comuna Recea 2-1 (1-0)

Minerul Baia Mare s-a impus în prima manșă a barajului pentru Liga 2, învingând cu 2-1 ACS Comuna Recea.

Golurile au fost înscris de Bud și Lemac, respectiv Bota, din 11 metri. La pauză a fost 1-0.

Returul va avea loc pe stadionul din Recea, duminică, 9 august, la ora 17.30. Vom reveni cu cronica meciului.

ACTUALIZARE – CS Minaur Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea s-au întâlnit miercuri dupăamiază în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga a 2-a, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare.

Dorin Toma și Ciprian Danciu au aliniat cele mai în formă echipe, în condițiile în care de la reluarea antrenamentelor au reușit să joace fiecare doar câte un meci amical.
Prima repriză a început fără prea multe tatonări, recenii având inițiativa. Ambele formații reușesc să amenințe poarta, dar cei care înscriu primii sunt băimărenii, prin Cristian Bud, care l-a învins pe Bota cu un șut din careu, după o acțiune personală (min. 15, 1-0). După gol Recea continuă să preseze și reușesc în mai multe rânduri să îl pună în dificultate pe Dombradi, nimerind chiar și bara după un șut al lui Potcoavă. O altă ocazie mare a oaspeților s-a derulat pe finalul reprizei, când Dombradi a respins spectaculos o minge șutată de Romario Rus.

Pauza a dus cu ea întâi un curcubei și mai apoi o ploaie torențială care a schimbat total fața jocului, care a scăzut mult la capitolul tehnicitate și a adus un plus de angajament fizic. Brian Lemac, înlocuitorul lui Cristi Bud la pauză, a marcat al doilea gol al gazdelor după o recentrare a lui Duruș, reluată cu capul din colțul careului mic, pe lângă Bota (min 67, 2-0). Am mai asistat la cîteva faze de poartă, în special șuturi de la distanță, fără concretizare pe tabelă.

În minutul 83 băimărenii pierd copilărește o minge în apărare, Chinde rămâne singur cu Dombradi, care faultează și se dictează penalty. Transformat ca de obicei de portarul Bota (min. 84, 2-1). Gol mare pentru receni, care vor pleca în retur cu avantajul că au marcat în deplasare. Retur ce se joacă duminică, 9 august, pe Stadionul Comunal din Recea, de la ora 17.30.

CS Minaur Baia Mare: Balazs Dombradi, Ciprian Duruș, Florin Cordoș, David Simion, Claudiu Pamfile, Adrian Șter, Eugen Zasavițchi, Bogdan Piper, Cătălin Tutuța, Cristian Bud, 29. Paul Batin
Au mai jucat: Valer Giurgiu, Denis Lihet, Brian Lemac, Adrian Bedea, Raul Hăjmășan.
Rezerve: Alex Gudea, Jean Prunescu.
Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu
ACS Fotbal Comuna Recea: Alin Bota, Paul Szecui, Gabriel Oița, Milian Urs, Marius Potcoavă, Adrian Micaș, Romario Rus, Viorel Chinde, Arthur Teut, Alex Oltean, Adrian Balha
Au mai jucat: Ciprian Brata, Cătălin Jucan, Cosmin Berindea, Raini Badula
Rezerve: Dorian Răilean, Bogdan Pașca, Cosmin Berindea
Antrenori: Ciprian Danciu, Ovidiu Mic

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu