Share
Atletism: Premii obținute de sportivii băimăreni de la LPS și CSM la competiții desfășurate în Capitală (FOTO)

Atletism: Premii obținute de sportivii băimăreni de la LPS și CSM la competiții desfășurate în Capitală (FOTO)

Atleții băimăreni din cadrul LPS Baia Mare și CSM Baia Mare au obținut, în perioada anterioară, premii la competițiile desfășurate în Capitală.

Delegația de atletism din cadrul LPS Baia Mare a fost prezentă la Campionatul Național Juniori I, organizat la București în perioada 28-29 august 2020, în care a obținut 3 medalii valoroase prin sportivii Gheorghe Bledea, vicecampion național și medalie de argint la săritura cu prăjina, cu record personal 3, 80 metri și locul 5 la 110 metri garduri;

Andrei Poci, medalie de argint la aruncarea suliței cu o aruncare de 59 metri și locul 6 la 100 metri; Bogdan Achim, medalie de bronz la săritura în înălțime, cu o săritura de 1,90 metri; Diana Costin, locul 6 la aruncarea discului și Răzvan Bainoczi, locul 12 la săritura în înălțime. Sportivii au fost pregătiți de profesorii Dana Dragoș, Delia Grumaz, Ion Tăbăcioiu, Adrian Bonaț și Maria Călin.

Delegația de atletism din cadrul LPS Baia Mare a fost prezentă la Campionatul Național de Probe Combinate, decatlon, organizat la București în perioada 30-31 august 2020, la care a obținut 2 medalii valoroase, prin sportivii Andrei Poci, medalie de aur și Gheorghe Bledea, medalie de bronz, respectiv Bainoczi Răzvan locul 4. Sportivii au fost pregătiți de profesorii Ion Tăbăcioiu, Dana Dragoș și Maria Călin.

CSM Baia Mare a fost prezent la Campionatul Național de Probe Combinate, organizat la București în perioada 30-31 iulie, obținând medalia de aur la heptatlon junioare 1, prin sportiva Adnana Matyus și medalia de argint la heptatlon tineret, tot prin sportiva Adnana Matyus. De asemenea, a fost obținută medalia de bronz prin sportivul Andrei Crișan. Tot la probe combinate, sportiva Ilaria Scoropan a obținut locul 7 la Junioare 3. Sportivii au fost pregătiți de profesoara Terezia Pop.

Informații furnizate de prof. Dana Dragoș

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu