Share
Andrei Ostrovanu e noul campion intercontinental ISKA la categoria super-mijlocie

Andrei Ostrovanu e noul campion intercontinental ISKA la categoria super-mijlocie

După aproape 3 ani, Dynamite Fighting Show a ajuns din nou în Baia Mare pentru un eveniment special la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. Acesta a avut loc vineri seara, 29 martie.

În premieră a fost organizat un turneu de 8, pentru o singură noapte, cu centura pe masă. De asemenea, a fost pusă în joc centura intercontinentală ISKA la categoria super mijlocie, unde sportivul din Baia Mare, Andrei Ostrovanu, l-a înfruntat pe americanul cu meciuri în Glory, Omar Moreno.

Practic, câștigătorul celor 3 meciuri a plecat acasă nu doar cu premiul cel mare, dar și cu centura de campion DFS.

Invitatul special al galei de la Baia Mare a fost triplul campion mondial K-1, Remy Bonjasky, unul dintre cei mai iubiți sportivi ai acestei discipline din întreaga istorie. Originar din Surinam, Bonjasky este poreclit Olandezul Zburător datorită loviturilor sale spectaculoase și are victorii imense în fața unor sportivi precum Badr Hari, Le Banner sau Alexey Ignashov. În prezent, este unul dintre cei mai reputați analiști de kickboxing din Olanda

„Ieri seară, în cadrul galei Dynamite Fighting Show de la Baia Mare, am avut o luptă de neuitat pentru titlul Intercontinental ISKA.

Am condus lupta până când am fost pus la podea de două ori. Cu sprijinul incredibil al publicului, am găsit puterea de a mă ridica și de a reveni în luptă. Am reușit să schimb soarta meciului și să îmi trimit adversarul la podea. În momentul acela, am știut că pot să duc lupta până la capăt, reușind ulterior sa-l pun definitiv la podea.

Sala a izbucnit în urale, iar eu am fost copleșit de emoție. O mare parte din putere mi-am luat-o de aici. Mulțumesc, Baia Mare! (…).

Mulțumesc, echipă!”, a scris campionul Andrei Ostrovanu pe rețelele de socializare.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu