Share
ACS Recea face doar egal acasă și pierde șefia clasamentului

ACS Recea face doar egal acasă și pierde șefia clasamentului

Rezultat puțin scontat în partida în care liderul Seriei 5 a Ligii a 3-a pleca favorită certă. Chiar dacâ a condus în două rânduri și a avut nenumărate ocazii, Recea a cedat pe final, pierzând două puncte prețioase.

ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Alba Iulia 2-2 (1-1)

Gazdele au deschis scorul repede, Viorel Chinde șutând plasat din careu (1-0, min. 12). Au urmat alte ocazii ale recenilor, cei care au concretizat în cele din urmă fiind însă oaspeții, prin Mihai Mateș, care a rămas nesupravegheat în suprafața de pedeapsă (1-1, min. 32). S-a intrat cu scorul de 1-1 la vestiare, nu înainte ca Romario Rus să trimităun șut în bară. Iureșul elevilor lui Romulus Buia din prima parte a reprizei secunde s-a soldat cu preluarea conducerii în minutul 74. Rus nu a mai ratat ținta, trimițând mingea cu capul în poarta lui Angeru, după o centrare a lui Chinde (2-1). La câteva minute după gol, Recea ratează ocazia meciului, șutând de două ori în bară, a treia oară oaspeții respingând de pe linia porții. Cu 6 minute înainte de final Daniel Tat a egalat și a trimis Recea pe locul 2 în clasament.

ACS Fotbal Comuna Recea: portar – Alin Bota; jucători – Marius Potcoavă, Kis Lorant, Milian Urs, Mihai Cohan, Adrian Micaș, Vlad Opriș, Alex Oltean, Romario Rus, Viorel Chinde, Arthur Teut. Rezerve: Vasile Iura, Alex Mărieș, Ionuţ Mitrea, Jucan, Claudiu Maftei, Cristian Erdei şi Bogdan Pașca. Antrenori: Romulus Buia și Ovidiu Mic.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Pavel Octavian


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu