Share
ACS FC Recea s-a reunit cu trei jucători noi în lot

ACS FC Recea s-a reunit cu trei jucători noi în lot

Anunțată inițial pentru 15 ianuarie, reunirea lotului ACS Fotbal Comuna Recea a avut loc în cele din urmă luni, 20 ianuarie, pe Stadionul Comunal din Recea. În lotul condus de Ciprian Danciu și Ovidiu Mic au fost prezente la reunire și ultimele achiziții din această iarnă. Este vorba despre fundașul central Gabriel Oiță, venit de la Pandurii Târgu Jiu, și de atacantul Claudiu Coltor, de la Metalurgistul Cugir. Echipa a mai fost completată și cu un tânăr portar, Mihai Marc, în vârstă de doar 19 ani. Se are în vedere aducerea și a altor jucători, ceea ce face probabilă și plecarea altora. Unele zvonuri dau ca certe alte două transferuri din direcția AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, formația promovată anul trecut în Liga a 2-a, în dauna recenilor.

După vizita medicală, în prima săptămână, elevii lui Danciu vor efectua un antrenament pe zi, urmând ca de săptămâna viitoare să se antreneze de două ori pe zi. Echipa va beneficia și de un cantonament de 10 zile în Antalya, în a doua jumătate a lunii februarie. Urmează ca în cel mai scurt timp să fie anunțate și meciurile de pregătire perfectate de conducerea clubului.

Obiectivul declarat al clubului din Recea este acela de a lupta pentru promovare, motiv pentru care se fac toate eforturile ca echipa să se întărească și să beneficieze de condiții de pregătire ideale. Recea a încheiat prima parte de campionat pe primul loc în serie, la 4 puncte avans față de Minaur Baia Mare.

Lotul prezent la reunire: Alin Bota, Vasile Iura, Mihai Marc – Milian Urs, Mihai Cohan, Marius Potcoavă, Lorant Kis, Adrian Micaş, Claudiu Maftei, Norbert Janos, Vlad Opriş, Alex Oltean, Viorel Chinde, Arthur Teut, Alex Mărieş, Marius Mitrea, Cătălin Jucan, Cristian Erdei, Bogdan Paşca, Claudiu Coltor, Ciprian Brata, Cosmin Berinde, Gabriel Oiţă. Antrenori: Ciprian Danciu (principal) şi Ovidiu Mic (secund).

Rafael HEKMAN

Foto: Facebook / Octavian Pavel


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu