Share
5 și 9 august – datele de desfășurare a dublei Minaur – Recea pentru promovare

5 și 9 august – datele de desfășurare a dublei Minaur – Recea pentru promovare

Comitetul Executiv al FR de Fotbal s-a întrunit joi, 25 iunie, și a aprobat calendarul meciurilor care vor avea loc în barajul de promovare din Liga 3 în Liga 2. Dat fiind faptul că sezonul a fost ”înghețat” definitiv doar în seriile în care avansul liderului este de cel puțin patru puncte față de următoarea clasată, sunt trei serii în care regula nu se aplică. În Seria 1 și Seria 4 lucrurile sunt clare, iar Aerostar Bacău și ”FC U” Craiova urca în eșalonul doi.

În Seria 2, între Mostiștea Ulmu – Unirea Slobozia, Seria 3, între Progresul Spartac și CSM Slatina, și Seria 5, între CS Minaur Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea, se vor disputa meciuri de baraj, în dublă manșă. Partidele au fost programate în prima parte a lunii august. Turul se va disputa pe 5 august, iar returul pe 9 august. În ceea ce privește duelul maramureșean, CS Minaur va juca turul pe “Viorel Mateianu” în 5 august, iar returul va fi pe terenul din Recea.

În meciurile din barajul Ligii 3, echipele pot face până la cinci înlocuiri pe timpul unei partide, dar acestea trebuie efectuate în cel mult trei momente în care jocul este oprit. Nu se  poate spune încă dacă la meciurile din dubla de promovare va fi permis și accesul publicului.

minaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu