Share
36 de clasări pe podium pentru sportivii de la CS Știința Electro Sistem în două competiții (GALERIE FOTO)

36 de clasări pe podium pentru sportivii de la CS Știința Electro Sistem în două competiții (GALERIE FOTO)

În perioada 15-16 februarie, la Întorsura Buzăului s-au desfășurat două importante competiții de orientare-schi din calendarul intern al Federației Române de Orientare, respectiv Campionatele Naționale în probele de medie și lungă distanță și Cupa României. Întrecerile s-au desfășurat sub egida FRO în parteneriat cu CS Babarunca Săcele, organizatori care, după câteva săptămâni de amânări din cauza lipsei zăpezii, au reușit cu mari eforturi să organizeze pana la urmă aceste concursuri.

CS Știința Electro Sistem Baia Mare a resimțit din plin această lipsă de zăpadă și a fost nevoită de multe ori sa își adapteze pregătirile pentru aceste importante competiții efectuând antrenamente alternative. În aceste condiții rezultatele obținute de sportivii băimăreni antrenați de Istvan Sebestyen și Lucia Pop  sunt excelente: ei au reușit sa obțină 36 de podiumuri, dominând astfel competiția și reușind să își mențină titulatura de cel mai puternic club sportiv la orientarea de iarnă. În plus, în unele categorii de participare podiumul de premiere a fost ocupat în întregime de sportivii de la CS Știința Electro Sistem. Iată și rezultatele:

CN de lungă distanță:

  • Locuri I: Tania Sabou la F14, Alexandra Roman la F17, Lucia Pop la F45,  Cătălin Vădean la M17
  • Locuri II: Carla Sebestyen la F12, Alexandro Kotai la M14, Marius Cătană la M17, Istvan Sebestyen la M21
  • Locuri III: Alexandra Creciun la F17, Cristian Manu la M12

CN de medie distanță:

  • Locuri I: Tania Sabou la F14, Alexandra Roman la F17, Lucia Pop la F45, Alexandro Kotai la M14, Cătălin Vădean la M17
  • Locuri II: Carla Sebestyen la F12, David Hreniuc la M17, Istvan Sebestyen  la M21
  • Locuri III: Antonia Man  la F14, Andreea Manu la F17, Cristian Manu la M12, Laurențiu Biro la M14, Marius Cătană  la M17.

Cupa României:

  • Locuri I: Carla Sebestyen la F12, Tania Sabou la F14, Alexandra Roman la F17, Lucia Pop la F45, Alexandro Kotai la M14, Cătălin Vădean la M17,  IstvanSebestyen la M21
  • Locuri II: Marius Cătană la M17
  • Locuri III: Antonia Man la F14, Alexandra Creciun la F17, Cristian Manu la M12, Laurențiu Biro la M14, David Hreniuc la M17.

Următoarele competiții la care vor participa sportivii băimăreni vor fi Campionatele Naționale în probele de sprint, ștafetă și ștafetă mixtă. Locația și data vor fi stabilite cât de curând de catre Federatia Romana de Orientare, în funcție de starea zăpezii.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu