Share
Esperando: Consultații pentru persoanele care suferă de afecțiuni ale aparatului locomotor

Esperando: Consultații pentru persoanele care suferă de afecțiuni ale aparatului locomotor

Asociația Esperando anunță că în 11 – 12 iunie, persoanele care suferă de afecțiuni ale aparatului locomotor pot beneficia din nou de consultații oferite de dr. Elena Andreica.

Cu o experiență de peste 25 de ani în recuperarea medicală, aceasta tratează afecțiuni reumatologice, posttraumatice, sechele afecțiuni neurologice (AVC, TVM, TCC), adulți și copii cu afecțiuni neurologice (ereditare, congenitale sau de alte cauze), tulburări de statică vertebrală (scolioză, cifoză, cifoscolioză).

„Astfel, pacienții vor obține un plan personalizat de recuperare, care după realizare va fi monitorizat gratuit de către doamna doctor, aceasta urmărind progresele fiecărui pacient.

Persoanele care vor face recuperare în cadrul centrului de pe Colonia Topitorilor, nr. 14, Baia Mare, vor beneficia gratuit de orteze, cadre de mers și alte echipamente necesare recuperării. Consultațiile se realizează doar în baza unei programări, locurile sunt limitate. Pentru mai multe detalii și programări ne puteți contacta telefonic: 0362 401363”- transmit cei de la Esperando.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu