Share
Istoricul amenzilor rutiere este acum și online

Istoricul amenzilor rutiere este acum și online

Istoricul amenzilor rutiere este acum și online!

Istoricul sancțiunilor rutiere poate fi obținut acum și online, prin hub-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne. Aceasta este doar una dintre măsurile PNL pentru digitalizarea administrației publice, proiecte care vor simplifica interacțiunea cetățenilor cu statul.

Utilizatorii pot accesa acest portal prin crearea unui cont de utilizator care necesită un drum până la o secție de poliție pentru autentificarea identității sau prin accesarea prin intermediul ghișeul.ro, situație în care identitatea va fi confirmată prin datele deja existente aici. După selectarea datelor cerute de platformă și a perioadei, documentul se va genera gratuit, în format electronic.

Hub-ul de servicii al MAI conține deja o serie de servicii pentru cetățeni, precum eliberarea certificatului de cazier judiciar și programarea pentru obținerea pașaportului. Din luna februarie și până în prezent, pe acest site au fost create peste 130.000 de conturi de utilizator și au avut loc peste un milion de accesări ale serviciilor platformei. Serviciile disponibile pe portalul administrat de MAI sunt în continuă extindere, noi opțiuni urmând să fie disponibile în lunile următoare. Hub-ul MAI poate fi accesat la adresa https://hub.mai.gov.ro/.

Biroul de Presă PNL


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu