Share
PNL Maramureș a răspuns invitației UUR Maramureș

PNL Maramureș a răspuns invitației UUR Maramureș

PNL Maramureș a onorat invitația făcută de Miroslav Petrețchi, președintele filialei județene a Uniunii Ucrainenilor din România (URR), de a fi prezent la un eveniment important din viața filialei: alegerile județene.

Și a trimis doi reprezentanți de frunte ai organizației: Ioan Muntea, secretar general al PNL Maramureș, și Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației. Liberalii maramureșeni nu au fost singurii invitați, dar au fost singurii reprezentanți ai unei formațiuni politice din județ, care au venit la alegerile interne din URR Maramureș, care au avut loc la Sighetu Marmației, duminică, 15 octombrie.

În cuvântul lor, ce doi liberali și-au exprimat aprecierea pentru ceea ce face UUR Maramureș pentru a susține interesele membrilor săi, dar și pentru ceea ce face pentru județ.

Și au subliniat buna colaborare dintre cele două formațiuni în ceea ce privește proiectele de dezvoltare locală; o colaborare firească, din moment ce și etnicii ucraineni sunt maramureșeni și cu toții doresc ca județul să se dezvolte.

De asemenea, liberalii au dat asigurări că vor continua să susțină proiectele etnicilor ucraineni ce vizează păstrarea identității, tradițiilor și culturii lor sau rezolvarea unor probleme comunitare. Ioan Muntean și Daniela Onița Ivașcu au felicitat conducerea filialei pentru rezultatele din mandatul încheiat și a urat mult succes celei rezultate la aceste alegeri.

Biroul de presă PNL Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu