Share
A trecut la cele veșnice fostul prefect al Maramureșului, Anton Rohian

A trecut la cele veșnice fostul prefect al Maramureșului, Anton Rohian

A trecut la cele veșnice fostul prefect al Maramureșului, Anton Rohian

Momente triste în familia fostului prefect al județului Maramureș, Anton Rohian. Acesta s-a stins din viață astăzi, 14 septembrie.

Anton Rohian s-a remarcat în peisajul politic din Maramureș prin diverse luări de poziții, pe diferite teme, dar și prin faptul că s-a numărat printre liderii generației sale. Acest fapt l-a propulsat în funcția de reprezentant al guvernului în teritoriu, funcție pe care a ocupat-o timp de aproximativ trei ani, în intervalul martie 2013 – martie 2016, fiind activ și implicat în proiectele de interes al județului. Anton Rohian avea 70 de ani și era de loc din Groși.

„În zorii acestei zile a decis sa plece spre o lume mai bună unul dintre puținii bărbați ai Maramureșului. Discret, cu trupul ostenit de truda campului, satul de o lume în care nu se mai regăsea, dar cu un suflet plin de iubire și drag de viata, cel care zilnic era la spital cu toți nevoiași care-i cereau ajutorul, a plecat fără sa aibă sansa de a beneficia de o resuscitare în mediul spitalicesc. O inimă mare, în care au încăput durerile lui și necazurile altora, azi a cedat. Domnule prefect Anton Rohian, toți cei care v-am cunoscut ne unim azi în rugăciune, ca sufletul dumneavoastră sa fie primit în lumină. Rămâneți în conștiința noastră emoțională ca un etalon pentru politicieni, un reper pentru forța de a deschide uși pentru cei neajutorați, un om de cuvânt și caracter cum greu mai găsești. Drum liniștit către cer! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!” este unul din mesajele emoționante de pe rețelele de socializare.

Priveghiul va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, la ora 18.00, iar înmormântarea, duminică, la ora 13.00, la capela din Groși.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.2 Comentarii în această postare

  1. Vasile Laszlo Tivadar

    O Doamne ! De ce azi ? De ce el? Sincere condoleanțe Ioana draga. Nu pot crede. Duminica eram la nunta primarului de Baia Mare.

    Răspunde

Lasă un comentariu