Share
Deputat Călin Bota: „Finalizarea proiectului sistemului integrat de management al deșeurilor în județul Maramureș este un obiectiv important pentru economia județului”

Deputat Călin Bota: „Finalizarea proiectului sistemului integrat de management al deșeurilor în județul Maramureș este un obiectiv important pentru economia județului”

Finalizarea proiectului sistemului integrat de management al deșeurilor în județul Maramureș este un obiectiv important pentru economia județului, pentru sănătatea maramureșenilor și pentru protejarea mediului.

În baza acestor argumente, am susținut în Comisia de buget-finanțe și în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege privind asigurarea surselor de finanțare pentru proiectele aferente programului financiar 2007 – 2013, cu termen de implementare 2014 – 2020, suplimentarea financiară necesară bugetelor contractelor de asistență tehnică și supervizare sau prestări servicii, pentru acțiuni neimputabile beneficiarilor.

Prin amendamentele pe care le-am depus și susținut în Comisia de buget finanțe și în plenul Camerei Deputaților, am suplimentat finanțarea proiectului sistemului de management integrat al deșeurilor în județul Maramureș cu suma de 70 de milioane lei. Le mulțumesc colegilor deputați pentru că au votat acest amendament important pentru finalizarea unui proiect esențial pentru județul Maramureș.

Banii pentru aceste proiecte importante sunt asigurați din bugetul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene. E important să folosim fondurile europene pentru proiectele de infrastructură care asigură o dezvoltare sustenabilă, pe termen lung.

Călin Bota 

Deputat PNL Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu