Share
Bani pentru varianta de ocolire a Băii Mari și pentru Aeroportul Internațional Maramureș

Bani pentru varianta de ocolire a Băii Mari și pentru Aeroportul Internațional Maramureș

Dezvoltarea și modernizarea Maramureșului sunt obiective asumate de echipa liberală maramureșeană din Parlament, iar amendamentele pe care le-am depus la proiectul de buget pentru anul viitor, pe care l-am votat miercuri, 14 decembrie, au vizat aceste obiective.

Așa cum ne-am angajat, am obținut fonduri pentru modernizarea Aeroportului Internațional Maramureș și pentru realizarea centurii ocolitoare a municipiului Baia Mare, două proiecte majore pentru județul nostru.

Alături de ceilalți doi parlamentari liberali de Maramureș, deputatul Florin-Alexandru Alexe și senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, și de deputata Oana Marciana Özmen, am depus, susținut și votat amendamente la bugetul pentru 2023 prin care asigurăm fonduri pentru varianta de ocolire a municipiului Baia Mare și pentru extinderea și modernizarea terminalului de pasageri la Aeroportul Internațional Maramureș.

Sumele suplimentate prin amendamentele la buget pentru cele două obiective se ridică la 2,36 milioane de lei, dintre care 1,18 milioane pentru centura ocolitoare a Băii Mari și 1,18 milioane pentru noul terminal al Aeroportului Internațional Maramureș.

Modernizarea infrastructurii de transport este vitală pentru dezvoltarea județului nostru și pentru creșterea calității vieții maramureșenilor. Noul terminal al Aeroportului Internațional Maramureș și centura ocolitoare a municipiului Baia Mare vor ajuta la conectarea Maramureșului cu rutele de transport interne și internaționale, vor atrage investiții și vor duce la creșterea nivelului de trai al cetățenilor.

Împreună Dezvoltăm Maramureșul!

Călin Bota 

Deputat PNL Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu