Share
A fost constituit noul birou politic local al TNL Lăpuș

A fost constituit noul birou politic local al TNL Lăpuș

Vineri, 6 octombrie, TNL Maramureș a participat la unul dintre cele mai importante evenimente pentru bunul mers al oricărei organizații politice: alegerile interne – un moment de schimbare și progres.

Am fost prezenți la constituirea noului Birou Politic Local al TNL Lăpuș. Pe această cale, îl felicităm pe tânărul liberal Ionuț Cristian Toma, în care avem încredere că alături de întreaga echipă, formată din Nicolae Bogdan Giurgiu, Irina Maria Tulici, Sergiu Nicolae Tulici, Maria Opriș, Ioan Man și Claudia Giurgiu, va continua să muncească pentru îndeplinirea obiectivelor organizației.

Alături de organizația TNL Lăpuș au fost prezenți reprezentanții TNL Maramureș – președintele organizației, Gabriel Ștețco, precum și Sebastian Florin Șimon, Mircea Pop și Ovidiu Felecan. De asemenea, ne-am bucurat de prezența doamnei Cristina Buda, primar al comunei Lăpuș, a domnului Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș și a domnului Vlad Herman, prim-vicepreședinte PNL Târgu Lăpuș.

Suntem hotărâți să lucrăm împreună, să ne susținem unii pe alții și să lucrăm pentru a promova valorile noastre liberale în societate. Cu o echipă puternică și determinată, suntem siguri că vom face față unui an cu 4 rânduri de alegeri!

Felicitări întregii echipe alese!

TNL Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu