Share
PS Timotei Sătmăreanul a săvârșit  Paraclisul Maicii Domnului la Mănăstirea Scărișoara Nouă

PS Timotei Sătmăreanul a săvârșit Paraclisul Maicii Domnului la Mănăstirea Scărișoara Nouă

Marți, 2 august, de la ora 18:00, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul a săvârșit Slujba Paraclisului Maicii Domnului la Mănăstirea „Nașterea Sfântului Proroc Ioan Botezătorul” Scărișoara Nouă, Protopopiatul Carei.

După o tradiție de mai mulți ani, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul a săvârșit slujba Paraclisului în biserica mănăstirii fiind înconjurat de un sobor de preoți, fie slujitori ai lăcașului monahal, fie părinți invitați din parohiile învecinate mănăstirii.

Amintim aici pe Pr. Florian Mocan, protopopul Careiului, Arhim. Dr. Spiridon Belei, starețul Mănăstirii Scărișoara Nouă, Protos. Visarion Beuka, Pr. Alin Giurge din Pișcolt, Pr. Ioan Trușcă din Resighea.

Răspunsurile la strană au fost date de elevi seminariști de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Iosif Mărturisitorul” și studenți teologi de la Departamentul de Teologie Ortodoxă „Justinian Arhiepiscopul” din Baia Mare.

La final, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul a rostit în fața credincioșilor prezenți o scurtă meditație duhovnicească cu primire la Postul Adormirii Maicii Domnulu, informează Arhid. Adrian Dobreanu, Responsabil Comunicații Media-Online.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu