Salvamontiștii au plecat în căutarea a doi ucraineni rătăciți pe munte și au găsit un altul. Din nou au primit informații false despre cei doi - 15 minute în urmă
Învinse de Spania, ”tricolorele” U19 au ratat calificarea în grupele principale la Campionatul European - 21 minute în urmă
Curs de Feng Shui Tradițional, în Baia Mare - 46 minute în urmă
Rezultat extraordinar pentru Roxana Popp, la Cupa României de Skandenberg - 1 oră în urmă
Schimb de haine și alte obiecte - 1 oră în urmă
„Glow Garden Party” va avea loc la Berchez - 1 oră în urmă
Sportive de la CS. „Dragonul” Baia Mare, medaliate în cadrul „European Open School Combat Games 2025” - 2 ore în urmă
Lecție de rugby de la ”Los Teros” pentru ”stejari” - 2 ore în urmă
Trei acțiuni în două zile ale salvamontiștilor maramureșeni în căutarea a doi ucraineni - 4 ore în urmă
13 iulie – Valeriu Sabău (1954–2023) - 6 ore în urmă
Carnea se mai poate folosi pentru paste. Se pune în sosul de roșii, mărunțită.
Din mezeluri, cum este jambonul sau șunca, se pot face alte aperitive. Se taie cubulețe în blender alături de muştar, praz tocat, maioneză şi piper. Se asezonează cu felii de castrevete.
Pizza sau checul aperitiv sunt alte variante de a folosi resturile de salamuri și legume.
Ca desert, tradiționalul cozonac se poate transforma într-un tort însiropat cu diferite creme, după preferințe.
Lăcrimioara ZOTA