Noul showroom Toyota Baia Mare și-a deschis porțile - 3 minute în urmă
„Cupa Crăciunului” va aduce magia sărbătorilor pentru șahiștii băimăreni - 1 oră în urmă
Autobuzul lui Moș Crăciun se pregătește să pornească la drum în Baia Mare - 1 oră în urmă
„Feeria de Crăciun: O poveste prin dans și gimnastică ritmică”, la LPS Baia Mare - 2 ore în urmă
Rugăciune și colind la Catedrala „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” din Sighetu Marmației - 2 ore în urmă
Trei zile de sărbătoare: Târgul de Crăciun ,,Poveste de iarnă” de la Târgu Lăpuș debutează astăzi - 2 ore în urmă
„Piața muncii 2025. Strategii, tendințe, perspective”: eveniment dedicat studenților la ZborHub Baia Mare - 2 ore în urmă
5 decembrie – Sorin Grindeanu, președintele PSD - 2 ore în urmă
Prognoza meteo Maramureș – 5 decembrie 2025 - 3 ore în urmă
Moșul a primit o mână de ajutor de la polițiștii maramureșeni - 14 ore în urmă
Carnea se mai poate folosi pentru paste. Se pune în sosul de roșii, mărunțită.
Din mezeluri, cum este jambonul sau șunca, se pot face alte aperitive. Se taie cubulețe în blender alături de muştar, praz tocat, maioneză şi piper. Se asezonează cu felii de castrevete.
Pizza sau checul aperitiv sunt alte variante de a folosi resturile de salamuri și legume.
Ca desert, tradiționalul cozonac se poate transforma într-un tort însiropat cu diferite creme, după preferințe.
Lăcrimioara ZOTA














