Share
Secretele succesului dezvăluite de trei băimărence care au reușit în afaceri

Secretele succesului dezvăluite de trei băimărence care au reușit în afaceri

În fața unui amfiteatru arhiplin, trei băimărence de succes și-au împărtășit secretele celor care vor să urmeze o carieră în business sau doresc să știe cum au reușit în carieră.

”Omul are un potențial enorm și trebuie să-l exploateze la maxim. Am muncit mult. Fiind o perfecționistă, doream să dau mai mult de 100% clienților mei. Succesul vine dacă nu renunți la primele hopuri, te îmbunătățesti continuu și cauți mereu idei noi. Cele cinci business-uri pe care le-am avut le-am  făcut cu pasiune, discernământ și e minunat să lași ceva în urmă” – a spus omul de afaceri Dana Druță. Însă a ținut să sublinieze că pentru a avea succes, un manager trebuie să știe să-i asculte pe angajați și să aibă grijă de ei.

Anamaria Timiș, managerul Policlinicii ”Sfântul Ioan” din Baia Mare, consideră că succesul a venit după multă muncă, prin impunerea unor standarde ridicate, dar și prin regândirea relației medic-pacient. ”Pacientul trebuie să fie respectat și, pe lângă tratament, mai are nevoie și de zâmbete. Totodată cred că trebuie să aducem plus valoare comunității și că fiecare om ar trebui să contribuie cu ceva pentru comunitate. Toți trebuie să facem lucrurile bine în mod continuu, să nu lăsăm garda jos”.

Antreprenorul Flavia Zah, profesor la Universitatea din Versailles, fondatorul Școlii Internaționale Baia Mare, spune că în business contează să fii perseverent și performant. Ea a vorbit despre importanța studiului și este de părere că un om educat este un om câștigat. Flavia a fost preocupată mereu să-și găsească vocația și calea, iar de la părinții săi, oameni de afaceri, a învățat trei lecții importante: ”banii n-au miros” ● ”în afaceri trebuie să lucrezi continuu, nu e timp de pauze” ● ”ești pe cont propriu, descurcă-te singur, dă ce poți mai bun din tine”. ”Acțiunea este ingredientul principal în rețeta succesului” – a concluzionat  Flavia Zah.

Evenimentul a fost organizat de DMA Group și a avut loc la Centrul Universitar Nord Baia Mare, cu o audiență pe care o puteți observa și în imagine.

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


2 Comentarii în această postare

  1. D-na Dana Druta, trebuia sa ii spuneti si „doamnei” Timis ca angajatii nu sunt sclavi, ci oameni si ca trebuie sa invete sa-i pastreze! Pentru ca omenia inseamna mai mult decat domnia …si ea cred ca a uitat cine o fost si de unde vine! Noroc cu familia Timis…

    Răspunde
  2. Trebuia sa faca spectacol si acolo asa cum face in policlinica de fata cu pacienti!

    Răspunde

Lasă un comentariu