Share
Votați România până în această seară!: Ansamblul Transilvania, în finala primului festival mondial online de dans folcloric (VIDEO)

Votați România până în această seară!: Ansamblul Transilvania, în finala primului festival mondial online de dans folcloric (VIDEO)

Zilele acestea, are loc Festivalul de Folclor Vitosha, Bulgaria, în cadrul căruia are loc o competiție la care au fost invitate să participe 24 ansambluri folclorice de înaltă ținută din toată lumea. Printre ele se află și Ansamblul Național Folcloric Transilvania.

Iuliana Dăncuș, directorul Ansamblului Transilvania, a explicat, înainte de rezultatul semifinalei, pentru DirectMM.ro, cum se desfășoară concursul online organizat de federația internațională de specialitate, FIDAF.

„În total, sunt 24 de țări participante din toată lumea, iar noi reprezentăm România. Tema a fost un dans bulgăresc. Acesta a fost învățat de Lavinia Pașca, practic ea a fost selectată să reprezinte ansamblul și România. Modalitatea este de vot online. Primele patru țări clasate în urma votului, vor intra în finală. Finala se va desfășura în fața unui juriu alcătuit din coregrafi. Vor fi trei momente, un dans cu durata de cinci minute și două a câte un minut”, a explicat Iuliana Dăncuș, înainte de rezultatul semifinalei.

Românii au fost la mare înălțime, astfel că momentul susținut de Ansamblul Transilvania a ajuns în marea finală. „Vă rugăm să ne ajutati cu un vot pentru România! Hai România!!! Hai cu votul!!! Fiți alaturi de Ansamblul Folcloric National „Transilvania”, suntem în concurs la primul Festival Mondial de Dans Folcloric online! Dansatorii noștri duc numele țarii în concurența cu 24 de țări din întreaga lume. Votarea va dura mai mult de 22 de ore, adică până seara, când câștigătorul premiului audienței va fi anunțat pe scena Festivalului Internațional de Folclor Vitosha din 18 iulie, adică în această seară! Mulțumim!”, este mesajul maramureșenilor.

Așadar, pentru a câștiga, România are nevoie de voturile românilor iubitori de folclor.  Puteți vota România AICI!

DirectMM.ro

Momentul cu care România a ajuns în finală, în video de mai jos!

Citește și

Votează până la miezul nopții! Ansamblul Folcloric Transilvania reprezintă România într-o competiție internațională online (VIDEO)

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu