Share
Votează până la miezul nopții! Ansamblul Folcloric Transilvania reprezintă România într-o competiție internațională online (VIDEO)

Votează până la miezul nopții! Ansamblul Folcloric Transilvania reprezintă România într-o competiție internațională online (VIDEO)

Zilele acestea, are loc Festivalul de Folclor Vitosha, Bulgaria, în cadrul căruia are loc o competiție la care au fost invitate să participe 24 ansambluri folclorice de înaltă ținută din toată lumea. Printre ele se află și Ansamblul Național Folcloric Transilvania.

Iuliana Dăncuș, directorul Ansamblului Transilvania, a explicat, pentru DirectMM.ro, cum se desfășoară concursul online organizat de federația internațională de specialitate, FIDAF.

„În total, sunt 24 de țări participante din toată lumea, iar noi reprezentăm România. Tema a fost un dans bulgăresc. Acesta a fost învățat de Lavinia Pașca, practic ea a fost selectată să reprezinte ansamblul și România. Modalitatea este de vot online. Primele patru țări clasate în urma votului, vor intra în finală. Finala se va desfășura în fața unui juriu alcătuit din coregrafi. Vor fi trei momente, un dans cu durata de cinci minute și două a câte un minut”, a explicat Iuliana Dăncuș.

Așadar, pentru a accede în marea finală, România are nevoie de voturile românilor iubitori de folclor. Puteți vota AICI, însă numai până la miezul nopții. La ora 16.30, România se afla pe prima poziție! Haideți să ajutăm să rămână pe primul loc! Mai jos, puteți urmări prestația reprezentantei României, din partea Ansamblului Transilvania!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu