Share
Seară magică: Muzica lui Adrian Naidin a răsunat la Breb. „S-au cutreierat munții”. Concertul a fost unul caritabil (VIDEO ȘI FOTO)

Seară magică: Muzica lui Adrian Naidin a răsunat la Breb. „S-au cutreierat munții”. Concertul a fost unul caritabil (VIDEO ȘI FOTO)

A fost o seară magică la Casa din Vale din satul Breb. Participanții la concertul lui Adrian Naidin au avut parte de momente magice.

Cauza pentru care s-a donat în cadrul evenimentului a fost Centrul de zi Micul Prinț din Sighetu Marmației. 70 de copii sunt beneficiari ai Centrului Micul Prinț. Pentru susținerea activității desfășurate în acest loc, anual, sunt necesari aproximativ 6000 de euro. Suma este folosită pentru cheltuielile aferente întreținerii clădirii și plata materiei prime utilizate în activități.

„A fost o seara magnifică, de mult n-am mai trăit atâta emotie! A răsunat muzica lui Adrian Naidin, de s-au cutreierat munții! Bogdan Bob Radulescu, un om mai fain nici că găsești, ai făcut ca fiecare parte din sufletul nostru să-și arate sensibilitatea. Pe lângă noi cei prezenți, cu siguranță câțiva copii de la Centrul Micul Prinț, din Sighetu Marmației, se vor bucura. Ceterașii din Breb și Coconii din Breb, ați fost minunați, ca de fiecare dată! Dar mai ales voi, publicul, cei prezenți la acest eveniment, ați fost speciali! Din suflet vă mulțumim și vă așteptăm la evenimentul din 16 august 2021, dacă sănătoși vom fi! Până atunci noi continuăm cu Serile cu Ceterași și alte evenimente din Grădina Culturală Breb, de la Casa din Vale Breb!”, a punctat Florin Vale, administratorul Casa din Vale Breb.

C.Ț.

Divin

Gepostet von Casa din Vale Breb am Sonntag, 16. August 2020

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu