Share
Zile de toamnă autentică: În regiunea Maramureș informare meteorologică de vânt puternic valabilă câteva zile. Vezi așadar anunțul oficial!

Zile de toamnă autentică: În regiunea Maramureș informare meteorologică de vânt puternic valabilă câteva zile. Vezi așadar anunțul oficial!

Zile de toamnă autentică! În regiunea Maramureș informare meteorologică de vânt puternic valabilă câteva zile. Vezi așadar anunțul oficial!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de specialitate care va fi valabilă în intervalul 6 octombrie, ora 12:00 – 08 octombrie, ora 10:00 în toată țara.

Fenomene vizate: intensificări ale vântului. În intervalul menționat, vântul va avea intensificări în sudul, estul, nord-vestul și centrul țării, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar local în Banat și sudul Transilvaniei, peste 55…60 km/h, arată ANM.

Ca o notă, vineri și sâmbătă, 8 și 9 octombrie, vremea va deveni deosebit de rece, aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde îndeosebi jumătatea de sud a țării, iar la munte, în general la altitudini de peste 1500 m, vor fi precipitații mixte, mai arată reprezentanții ANM.

În regiunea Maramureș vom vorbi despre valori termice care vor scădea puțin, deci maxime de la 7 la 9-13 grade, respectiv 9-13 la 19 grade, în funcție de zonă și minime de la 4-5 la 7-9 grade, respectiv 7 la 9-13 grade, de asemenea în funcție de zonă, în zilele viitoare, și despre precipitații slabe cantitativ pe arii restrânse. Vom reveni cu amănunte!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu