Share
Vremea exactă de Paști, în Maramureș: Estimările specialiștilor, pe ore, în zilele de sărbătoare; La ce ne putem aștepta săptămâna viitoare

Vremea exactă de Paști, în Maramureș: Estimările specialiștilor, pe ore, în zilele de sărbătoare; La ce ne putem aștepta săptămâna viitoare

Vremea va fi schimbătoare în Maramureș, în perioada sărbătorilor pascale. Regimul termic va înregistra, la un moment dat, o scădere, și se vor înregistra și unele ploi trecătoare.

Sâmbătă, maximele vor fi de la 9-13 la 19 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin. Se vor înregistra unele înnorări temporare. În plus, vântul va prezenta unele intensificări. În Noaptea de Înviere, minimele vor fi de la 3 la 7-9 grade, iar cerul va fi de la variabil la mai mult senin.

Duminică, maximele vor fi de la 9-13 la 15 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros. Se vor înregistra unele înnorări temporare și unele ploi trecătoare care, vor fi, în general, slabe cantitativ, însoțite de unele intensificări de vânt. Către seară este așteptată o răcire. Noaptea, minimele vor fi de la -3 la 1-3 grade, iar cerul va fi de la variabil la mai mult senin.

Luni, maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin. Probabilitatea de producere a precipitațiilor va fi scăzută. În schimb, vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minimele vor fi de la -1 la 3-5 grade.

Marți, maximele vor fi de la 7 la 9-13 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin. Probabilitatea de producere a precipitațiilor va fi scăzută. În schimb, vântul va prezenta unele intensificări. Noaptea, minimele vor fi de la -1 la 3-5 grade.

Regimul termic diurn se va menține similar în mare parte. În ceea ce privește regimul termic nocturn, acesta va crește treptat.

Către weekend, se va înregistra o creștere și a maximelor pe timpul zilei, astfel că, înspre weekend, ne vom aștepta, din nou, la maxime de la 9-13 la 19 grade, conform modelelor meteo actuale.

C.Ț.

Lasă un comentariu