Share
Vloggerul Mircea Bravo s-a însurat: „Prima nuntă la care se fură bunica, nu mireasa“

Vloggerul Mircea Bravo s-a însurat: „Prima nuntă la care se fură bunica, nu mireasa“

Celebrul vlogger Mircea Bravo a făcut nuntă. El a anunţat săptămâna trecută că şi-a găsit „o fată din Bistriţa” şi se va căsători, arată g4media.ro.

Petrecerea a avut loc joi, 16 iunie, în Cluj-Napoca, relatează Adevărul.ro. „Sunt la nunta lui Mircea Bravo, prima nuntă din România la care o să se fure bunica, nu mireasa”, a scris pe Facebook Tibi Codorean.

Cuvintele prietenului de la Epic Show al lui Mircea au fost confirmate de un alt prieten de la același proiect de comedie. „Subscriu cu dovadă la spusele colegului Tibi”, a anunţat au alt prieten şi colaborator de-al vloggerului, Bob Rădulescu, care a postat şi o fotografie cu mirii, dar și cu bunica.

Acesta din urmă a confirmat şi pentru „Adevărul” că într-adevăr este la nunta lui Mircea Bravo. Mircea Bravo a anunţat că se va căsători, sâmbăta trecută, în timpul discursului său ca ambasador de la lansarea traseului Via Transilvanica din Bistriţa. Cunoscut în general pentru clipurile umoristice, care strâng milioane de vizualizări, Mircea Bravo consideră ce uneori este necesar să se implice în campanii de conștientizare civică. Mircea este foarte cunoscut în zona Transilvaniei. Pe Facebook are 3,3 milioane de urmăritori, cu mult mai mulți decât orice alt politician din România, mai arată sursa citată în acest articol.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu