Share
Victima maidanezilor din Capitală este o băimăreancă!

Victima maidanezilor din Capitală este o băimăreancă!

Victima maidanezilor din Capitală este o băimăreancă!

Femeia ucisă de câini în București se numea Ana Oros Dărăban și avea 43 de ani. Ea a fost atacată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din Sectorul 6, în timp ce era la alergat.

Ana Oros Dărăban era pasionată de drumeții, sport și alergat. Participa la maratoane și competiții și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București. De asemenea, făcea voluntariat în cadrul Pachamama România, arată ziare.com.

Era din Baia Mare, dar locuia în București. A absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și a obținut doctoratul la Universitatea Tehnica de Construcții București – UTCB, iar în prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, potrivit prezentării sale publice de pe un cont de socializare. De asemenea, Ana avea un fiu. Colegii femeii de la Alpin Club Pro-Mont București au transmis un mesaj pe Facebook, anunțând că au plecat deja către INML la recunoaștere.

Femeia în vârstă de 43 de ani a mai fost atacată de câini în același loc în aprilie 2022. Atunci a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență. A fost făcut chiar un apel public pentru donare de sânge. Potrivit autorităţilor, în cazul incidentului anterior câinii au ieșit din curțile oamenilor, însă pentru că proprietarii nu aveau acte pentru ei, aceștia fost preluați de primărie, arată digifm.ro.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. A mai plecat un om nevinovat dintre noi cum aproape zilnic se intampla astfel de tragedii ,doar ca modul si locul difera. Ce face statul roman pentru siguranta cetățenilor ? Nimic sau in cel mai bun caz , o comisie care să ancheteze cazul.Sincere condoleante familiei.

    Răspunde

Lasă un comentariu