Share
Uniți pentru Melisa: Tânăra studentă în Baia Mare are, în continuare, nevoie de sprijinul comunității. „Costurile sunt mari, apelez din nou la bunăvoința voastră” (FOTO)

Uniți pentru Melisa: Tânăra studentă în Baia Mare are, în continuare, nevoie de sprijinul comunității. „Costurile sunt mari, apelez din nou la bunăvoința voastră” (FOTO)

Chiar dacă este un an atipic, Crăciunul înseamnă o perioadă a bucurie, a uniunii comunitare și a binelui fără să aștepți nimic în schimb. Însă, această perioadă nu poate fi trăită la înălțimea așteptărilor atunci când ai o mulțime de greutăți pe cap. Este și cazul tinerei studente în Baia Mare, Melisa Roxana Varga, despre care am scris AICI.

În vârstă de 20 de ani, ea suferă de o afecțiune extrem de gravă, care i-a dat tinerețea peste cap. Iar cuvinte precum “tumoare”, “cancer” sau “chimioterapie” sunt cuvinte grele indiferent de vârstă, mai ales când vorbești despre perioada din viață când ar trebui să te bucuri mai mult de ea.

Așa cum am scris AICI, familia și apropiații Mădălinei Breban au decis ca, în numele ei, să organizeze, la înmormântare, o strângere de fonduri. Participanții au fost rugați să nu cheltuie bani pe flori și coroane, ci să dăruiască pentru Melisa. “N-am cuvinte să vă mulțumesc pentru acest gest care pentru mine înseamnă enorm… Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul, și mai ales Mădălinei care din păcate nu mai este printre noi, dar pentru mine rămâne un exemplu de a merge mai departe chiar daca uneori viața pare nedreapta. Odihnă veșnică dragă Mădălina!”, a scris Melisa atunci când a aflat despre inițiativă. La slujba de înmormântare, fiecare a pus atât cât a putut și s-au strâns peste 6.200 lei. Important, spunem noi, întrucât fiecare bănuț contează. “În urma sprijinului acordat de familia Mădălinei și a tuturor oamenilor prezenți la înmormântarea ei, au reușit să adune aceasta suma de bani pentru mine. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt fata de voi, toți cei care m-au ajutat, nu doar financiar, ci și moral, pot să spun doar că vă mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul!”, a scris, emoționată, Melisa.

Între timp, pe rețelele de socializare se organizează licitații pentru diverse obiecte, de la rochii de mireasă la mănuși de box. Bani s-au strâns, însă ar fi o minciună să spunem că sunt suficienți. Melisa a mers la clinica din Austria și a revenit cu noutăți. „Știu că așteptați vești de la mine, din fericire azi mă simt mult mai bine, și pot să vă comunic ce am discutat în urma consultației online pe care am avut-o săptămâna aceasta cu profesorul Koestler de la clinica Wiener Privatklinik. În urma discuției, am primit un plan de chimioterapie și o operație HIPEC. Dânsul a decis că este necesar să fac cel puțin 6 ședințe de chimioterapie în ambulatoriu de zi (spitalizare de zi dacă starea îmi permite!) După încheierea celor 6 ședințe vor urma alte investigații de făcut, și anume: CT, PET CT, analize de sânge ș.a.m.d. În funcție de rezultatul investigațiilor, dânșii vor decide dacă sunt eligibilă pentru a realiza operația HIPEC. Din păcate costurile sunt extrem de mari (vezi foto document atașat), de acea apelez din nou la bunăvoința voastră de a ma ajuta în continuare să fac cele 6 ședințe de chimioterapie inclusiv operația HIPEC. Prețul atașat mai în jos este estimativ doar pentru o singură ședință de chimioterapie care trebuie făcută din două în două săptămâni. Operația HIPEC nu este inclusă deoarece dânșii nu mi-au putut da un preț deocamdată. Știu că prețul este mare, dar sper din suflet să pot să adun această sumă de bani, iar vouă vă mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul!”, a scris Melisa.

Întrucât vorbim despre sume mari (sute, mii de euro), haideți să facem o faptă bună, în pragul marii sărbători a Nașterii Domnului! Haideți să o susținem pe Melisa și să îi oferim încrederea de care are nevoie pentru a câștiga lupta cu boala! Conturile sunt aici!
Nume titular: Varga Melisa Roxana
Cont IBAN: RO77 RZBR 0000 0600 2046 7559. BANCA RAIFFEISEN cont LEI
Cont IBAN: RO60 RZBR 0000 0600 2224 8785. BANCA RAIFFEISEN cont EURO
Cont IBANRO69BTRLRONCRT0580314301. BANCA TRANSILVANIA cont LEI
Revolut: RO54 BREL 0005 5060 8173 0100

C.Ț., L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu