Share
Un moment mai special!: Adăpostul pentru animale al Asociației Fight For Animals capătă tot mai mult contur. Sponsorii germani, în vizită, în Maramureș! (FOTO)

Un moment mai special!: Adăpostul pentru animale al Asociației Fight For Animals capătă tot mai mult contur. Sponsorii germani, în vizită, în Maramureș! (FOTO)

Un moment mai special! Adăpostul pentru animale al Asociației Fight For Animals capătă tot mai mult contur. Sponsorii germani, în vizită, în județul Maramureș!

Intenția membrilor asociației este de a amenaja un adăpost destinat animalelor care sunt fără stăpân. Întâi va fi pentru câini și pisici, însă membrii asociației ar vrea să meargă mai departe, și pentru animale de talie mai mare.

Primii pași s-au făcut. „Construim acest adăpost exact pentru astfel de cazuri, salvăm, îi punem pe picioare și le găsim stăpâni potriviți. Este un proiect uriaș pentru bunăstarea animalelor din județul Maramureș și nu numai, construit la standarde europene, conform legislației. În paralel cu acest proiect dorim sa construim un adapost pentru pisici, cu toate dotările necesare”, arată Paul Oșan, fondatorul Asociației Fight For Animals Baia Mare.

Zilele acestea au venit și sponsorii. „A fost o zi cu totul și cu totul specială. Am primit vizita asociației din Germania, Ein Herz für Streuner e.V. , reprezentate prin Tanja, Simone și Christine, asociație care, este sponsorul principal în proiectul Paul’s Shelter, un proiect de suflet pentru suflete. Au fost foarte incantate de conceptul nostru, despre zona atât de liniștită și ferită de agitație. Vrem să mulțumim și asociației Rano&Huutch help for animals care este de asemenea partener in proiect, dar mai ales sa mulțumim pentru echipamentul de iarna pentru echipa noastră. Și nu în ultimul rând, domnului și bunului nostru prieten Cristian Brindau, care fără el, noi nu am fi putut să realizăm acest vis in aceasta minunata locație. Mulțumim, mulțumim, mulțumim!”, arată Paul Oșan, fondatorul Asociației Fight For Animals Baia Mare.

Reprezentanții asociației care apără drepturile micilor necuvântătoare arată că au avut parte de susținere din partea unor parteneri din diverse domenii, fie administrație publică, fie din domeniul medicinei veterinare, fie din partea unor persoane fizice. „Adăpostul este în Lăpușel, comuna Recea, județul Maramureș. O comună unde deja am intervenit cu trei campanii masive de sterilizări, pentru a reduce numărul de pui care se nasc și ajung abandonați. Acest adăpost are în permanență un tehnician veterinar și un îngrijitor”, mai arată Paul Oșan.

C.Ț.

Citește și

Un vis devine realitate: Adăpostul de animale al Asociației Fight For Animals capătă tot mai mult contur. Are deja primul locatar. Vezi primele imagini! (FOTO)

Exclusiv: Împreună pentru necuvântătoare: Paul Oșan, băimăreanul care și-a propus salvarea tuturor animalelor și schimbarea viziunilor. Să-l ajutăm! (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu