Share
Maramureșul va fi promovat în cadrul primei ediții virtuale a Târgului de Turism al României

Maramureșul va fi promovat în cadrul primei ediții virtuale a Târgului de Turism al României

Pandemia a schimbat puțin manifestările tradiționale dedicate turismului autohton, iar în 2021 acestea capătă o formă inedită. Mai exact, Târgul de Turism al României, un eveniment care se organiza bianual la București, în cadrul Romexpo, se desfășoară de această dată online, în perioada 18 – 21 februarie.

Păstrând tradiția anilor anteriori, autoriățile județene au răspuns afirmativ invitației de promovare a patrimoniului turistic al județului și au pregătit un stand online, unde vizitatorii pot găsi o gamă variată de informații referitoare la atracțiile turistice din Maramureș. Din portofoliul pregătit nu vor lipsi rutele cultural-turistice, obiectivele emblematice, instituțiile de cultură, dar și promotorii artei populare din județul Maramureș, informații înglobate sub o formă atractivă, pe noul website www.visitmaramures.ro.

Deși nu vor putea fi întâmpinați în mod tradițional, cu bucate alese și momente artistice de mare valoare, cei care vor alege să treacă pragul virtual al porții spre tradiție se vor bucura și de această dată de ospitalitatea și deschiderea specifică maramureșenilor. În decursul celor patru zile de târg, reprezentanții din Maramureș vor sta la dispoziția participanților, fiind pregătiți să îi sprijine cu orice informație solicitată. Spațiul expozițional dedicat județului Maramureș poate fi vizitat la adresa https://virtual.targuldeturism.ro/virtual/romanian-tourism-fair/659/booth/6821.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu