Share
Ținta hoților de fier vechi: Banda de la Tămaia a fost vandalizată! Trecătorii, în pericol, după ce au fost furate componente din aleea pietonală (FOTO)

Ținta hoților de fier vechi: Banda de la Tămaia a fost vandalizată! Trecătorii, în pericol, după ce au fost furate componente din aleea pietonală (FOTO)

Situație ciudată la Tămaia. Banda transportoare peste râul Someș a fost vandalizată de hoții de fier vechi. Anunțul a fost făcut de reprezentanții comunei Fărcașa, de care aparține satul Tămaia.

„Banda transportoare de la Tămaia, ce apartine unei societăți private și care era folosită la transportul pietrișului spre stația de sortare, a fost lăsată de izbeliște de către proprietar devenind ținta hoților de fier vechi”, atrag atenția reprezentanții comunei Fărcașa.

„Banda este prevăzută pe părțile laterale cu pasaje de trecere (de tip grătar) și este folosită, de către locuitorii din Tămaia, care au terenuri dincolo de Someș, pentru traversarea râului. O parte din componentele care alcătuiesc aleea pietonală (confecționate din fier), rolele metalice și o parte din banda din cauciuc au dispărut făcând imposibilă traversarea pe acea parte și punând în pericol siguranța cetățenilor.

Având în vedere utilitatea benzii pentru cetățenii din Tămaia, Primăria a făcut proprietarului o ofertă de cumpărare încă de pe vremea când banda era completă. Intenția de cumpărare a fost acceptată urmând ca cele două părți să stabilească un preț. Joi, a fost programată o întâlnire la care, din păcate, reprezentanții firmei care dețin banda nu s-au prezentat. La fața locului au fost doar reprezentanții Primăriei Fărcașa împreună cu un evaluator. Sperăm ca proprietarii, la o viitoare întâlnire, să manifeste mai multă seriozitate altfel riscă să nu mai aibă ce să vândă!”, precizează reprezentanții comunei Fărcașa pe pagina oficială de Facebook.

DirectMM.ro

Foto – Comuna Fărcașa / Facebook


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu